Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pan de Azúcar MMFC
Normal Tactiek WKP.33
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Perigault onderschept slim de pass. Perigault probeert naar een medespeler te passen. Frade rent richting de bal. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:1

10e minuut.
Pili speelt de bal door. Sealey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade rent richting de bal. Frade draait met de bal, schiet en ... Caicedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sealey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frade is nu in balbezit. Frade schiet op doel. Caicedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:2

19e minuut.
Herron speelt de bal door. Inworp. Damin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perigault geeft een hoge lob. Busscher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Carter passt de bal in één keer door. Perigault rent richting de bal. Perigault passt de bal in één keer door. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:3

29e minuut.
Perigault passt de bal met de wreef. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade passt de bal met de wreef. Estévez is nu in balbezit. Estévez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Caicedo met een harde bal richting middenveld. Perigault rent richting de bal. Perigault speelt de bal door. Frade rent richting de bal. Frade schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Estévez rent richting de bal. Estévez draait met de bal, schiet en ... Caicedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:4

31e minuut.
Perigault speelt de bal door. Busscher is nu in balbezit. Busscher passt de bal met de wreef. Estévez is nu in balbezit. Estévez draait met de bal, schiet en ... Caicedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Damin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Busscher krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Busscher de bal. Sealey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade verovert de bal door een tackle van achteren. Busscher rent richting de bal. Busscher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Justavino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Damin onderschept slim de pass. Damin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sealey de bal. Frade rent richting de bal. Frade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:5

40e minuut.
Pili onderschept slim de pass. Pili passt de bal met de wreef. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher geeft een hoge lob. Caicedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:6

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perigault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busscher rent richting de bal. Busscher schiet op doel. Caicedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pan de Azúcar 76%, MMFC 24%.
Pan de Azúcar - MMFC 0:7

46e minuut.
Perigault rent richting de bal. Menchaca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perigault is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perigault zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frade krijgt zijn hoofd ertegen. Sealey heeft problemen om de bal te vangen. Busscher is nu in balbezit. Busscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:8

52e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher onderschept slim de pass. Busscher haalt uit met een fantastische trap. Sealey probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:9

54e minuut.
Menchaca probeert naar een medespeler te passen. Carter rent richting de bal. Carter passt de bal zonder na te denken. Busscher heeft problemen om de bal te vangen. Busscher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Estévez de bal. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade speelt de bal door. Klungelig pakt Busscher de bal. Busscher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:10

59e minuut.
Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade rent richting de bal. Frade haalt uit met een fantastische trap. Justavino probeert de bal aan de voet te houden. Caicedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:11

63e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter verovert de bal door een tackle van achteren. Perigault is nu in balbezit. Perigault geeft de bal voor. Estévez krijgt zijn hoofd ertegen. Caicedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Boateng kopt de bal weg. Perigault rent richting de bal. Perigault geeft de bal voor. Klungelig pakt Busscher de bal. Busscher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Estévez passt de bal met de wreef. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez schiet op doel. Caicedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:12

77e minuut.
Perigault bereikt de bal nog maar net als eerste. Perigault geeft een lange en hoge pass. Busscher rent richting de bal. Busscher schiet op doel. Caicedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:13

80e minuut.
Pili verovert de bal door een tackle van achteren. Pili geeft de bal voor. Frade heeft problemen om de bal te vangen. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Pili bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin speelt de bal door. Busscher is nu in balbezit. Busscher draait met de bal, schiet en ... Caicedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:14

88e minuut.
Pili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pili geeft de bal voor. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estévez is nu in balbezit. Estévez geeft een hoge lob. Caicedo bokst de bal weg.

89e minuut.
Perigault met een sublieme pass. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher probeert naar een medespeler te passen. Frade rent richting de bal. Frade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pan de Azúcar - MMFC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pan de Azúcar 81%, MMFC 19%.
Pan de Azúcar - MMFC 0:15