Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeones Soldados CD Plaza Amador
Normal Tactiek TEUTON
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 39.2
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Orange probeert naar een medespeler te passen. Manuel rent richting de bal. Manuel met een sublieme pass. Muscă is nu in balbezit. Muscă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Manuel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muscă is nu in balbezit. Manuel rent richting de bal. Manuel schiet op doel. Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Soldados - CD Plaza Amador 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Ureña de bal. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên passt de bal in één keer door. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Manuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bình Nguyên is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Orange neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kapłański passt de bal in één keer door. Bình Nguyên probeert naar een medespeler te passen. Manuel is nu in balbezit. Manuel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Soldados - CD Plaza Amador 0:2

27e minuut.
Bình Nguyên rent richting de bal. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên maakt een afschuwelijke overtreding. Ureña wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ureña kan niet meer verder spelen. Ureña komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Muscă rent richting de bal. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Sinclair probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manuel rent richting de bal. Manuel draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Soldados 83%, CD Plaza Amador 17%.
Campeones Soldados - CD Plaza Amador 0:2

48e minuut.
Bradu onderschept slim de pass. Bradu speelt de bal door. Kapłański speelt de bal door. Manuel rent richting de bal. Manuel schiet op doel. Paal! Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Orange met een sublieme pass. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel rent richting de bal. Muscă is nu in balbezit. Muscă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Soldados - CD Plaza Amador 0:3

66e minuut.
Fassino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Orange de bal. Orange geeft een hoge lob. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suárez trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapłański met de inworp. Orange geeft een hoge lob. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Orange passt de bal in één keer door. Muscă is nu in balbezit. Muscă passt de bal met de wreef. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De Souza heeft problemen om de bal te vangen. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański probeert naar een medespeler te passen. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel draait met de bal, schiet en ... Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Daar is Orange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orange geeft een hoge lob. Saés controleert de bal met de borst. Manuel rent richting de bal. Manuel haalt uit met een fantastische trap. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muscă rent richting de bal. Muscă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Soldados - CD Plaza Amador 0:4

86e minuut.
Kapłański geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sinclair de bal. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel draait met de bal, schiet en ... Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Soldados - CD Plaza Amador 0:5

87e minuut.
Orange met de inworp. Vivero met een sublieme pass. Darda probeert de bal met de borst te controleren. Muscă is nu in balbezit. Muscă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Soldados 79%, CD Plaza Amador 21%.
Campeones Soldados - CD Plaza Amador 0:5