Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandes Jinetes Chak-litos TM
Normal Tactiek Saddam Hussein
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Doeltrap. Ceballos trapt de bal weg van het doel. Wei probeert naar een medespeler te passen. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Ceballos trapt de bal weg. Macmur kopt de bal weg. Maldonado controleert de bal met de borst. Austin is nu in balbezit. Austin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Azo trapt de bal weg van het doel. Macmur kopt de bal weg. Bunghez bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin draait met de bal, schiet en ... Azo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Austin heeft problemen om de bal te vangen. Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash speelt de bal door. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczkowski onderschept slim de pass. Raczkowski geeft de bal voor. Austin rent richting de bal. Austin schiet op doel. Azo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Raczkowski probeert naar een medespeler te passen. Wei is nu in balbezit. Wei speelt de bal door. Daar is Austin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Austin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Bunghez rent richting de bal. Bunghez geeft de bal voor. Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash draait met de bal, schiet en ... Azo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceballos heeft problemen om de bal te vangen. Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hana Gobash de bal. Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Macmur is nu in balbezit. Macmur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villarreal met de inworp. Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei geeft de bal voor. Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hana Gobash rent richting de bal. Berrocal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hana Gobash is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Austin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Azo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:2

30e minuut.
Wei geeft een lange en hoge pass. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ceballos de bal onder controle te krijgen. Azo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:3

32e minuut.
Villarreal geeft de bal voor. Hana Gobash kopt de bal weg. Hana Gobash met een sublieme pass. Klungelig pakt Macmur de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:4

33e minuut.
Azo trapt de bal weg. Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Villarreal speelt de bal door. Austin rent richting de bal. Austin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash geeft een lange en hoge pass. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Gobash rent richting de bal. Bunghez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bunghez met een sublieme pass. Daar is Austin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Austin met een sublieme pass. Macmur rent richting de bal. Macmur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Austin onderschept slim de pass. Austin passt de bal zonder na te denken. Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash draait met de bal, schiet en ... Azo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:5

44e minuut.
Bunghez passt de bal zonder na te denken. Hana Gobash is nu in balbezit. Hana Gobash speelt de bal door. Austin rent richting de bal. Austin draait met de bal, schiet en ... Azo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Jinetes 79%, Chak-litos TM 21%.
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:6

46e minuut.
Körşahin komt het veld opgelopen. Dykman komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Azo trapt de bal weg. Daar is Wei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wei geeft een lange en hoge pass. Austin rent richting de bal. Austin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:7

52e minuut.
Wei passt de bal zonder na te denken. Körşahin is nu in balbezit. Austin rent richting de bal. Austin haalt uit met een fantastische trap. Azo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wei probeert naar een medespeler te passen. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur passt de bal met de wreef. Austin rent richting de bal. Austin schiet op doel. Azo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur passt de bal zonder na te denken. Austin is nu in balbezit. Austin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wei rent richting de bal. Wei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Hana Gobash springt en kopt de bal. Azo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Macmur rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wei zal de hoekschop nemen. Macmur kopt de bal weg. Azo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ceballos de bal. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:8

59e minuut.
Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Macmur rent richting de bal. Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:9

60e minuut.
Austin verovert de bal door een tackle van achteren. Wei rent richting de bal. Wei passt de bal met de wreef. Macmur is nu in balbezit. Macmur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:10

62e minuut.
Austin heeft problemen om de bal te vangen. Austin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Macmur de bal. Macmur schiet op doel. Azo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:11

63e minuut.
Villarreal speelt de bal door. Austin probeert de bal met de borst te controleren. Wei met een sublieme pass. Macmur is nu in balbezit. Macmur schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Raczkowski onderschept slim de pass. Raczkowski met een sublieme pass. Körşahin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Austin de bal. Austin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Körşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Körşahin passt de bal met de wreef. Villarreal speelt de bal door. Macmur rent richting de bal. Macmur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:12

71e minuut.
Berrocal is nu in balbezit. Wei verovert de bal door een tackle van achteren. Wei speelt de bal door. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wei passt de bal met de wreef. Körşahin speelt de bal door. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Azo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:13

74e minuut.
Macmur rent richting de bal. Wei geeft de bal voor. Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Körşahin de bal. Körşahin geeft een hoge lob. Azo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Wei is nu in balbezit. Macmur rent richting de bal. Wei geeft een hoge lob. Austin springt en kopt de bal. Azo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:14

79e minuut.
Klungelig pakt Hana Gobash de bal. Körşahin is nu in balbezit. Hana Gobash met een sublieme pass. Austin is nu in balbezit. Austin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:15

84e minuut.
Villarreal met een sublieme pass. Wei met een sublieme pass. Austin is nu in balbezit. Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Körşahin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hana Gobash geeft een lange en hoge pass. Macmur is nu in balbezit. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin haalt uit met een fantastische trap. Azo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:16

87e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raczkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Jinetes 81%, Chak-litos TM 19%.
Grandes Jinetes - Chak-litos TM 0:16