Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escandalosos Dementes TALIBANES FC
Normal Tactiek taliban
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 35.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Zepeda passt de bal zonder na te denken. Medina heeft problemen om de bal te vangen. Kušljić rent richting de bal. Kušljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:1

7e minuut.
Palacios passt de bal zonder na te denken. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cruz passt de bal in één keer door. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:2

16e minuut.
Robles kopt de bal weg. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić geeft een lange en hoge pass. Tello Jorge bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello Jorge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Brown trapt de bal weg van het doel. Barahona kopt de bal weg. Kušljić heeft problemen om de bal te vangen. Kušljić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:3

28e minuut.
Kušljić heeft problemen om de bal te vangen. Escudero rent richting de bal. Kušljić onderschept slim de pass. Kušljić haalt uit met een fantastische trap. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:4

28e minuut.
Daley speelt de bal door. Daar is Vivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivero met een sublieme pass. Daar is Kušljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kušljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:5

38e minuut.
De La Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios rent richting de bal. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić haalt uit met een fantastische trap. Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Brown probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:6

40e minuut.
Vivero heeft problemen om de bal te vangen. Kušljić onderschept slim de pass. Kušljić geeft een hoge lob. Tello Jorge kan de bal niet met de borst controleren. Tello Jorge geeft een lange en hoge pass. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barahona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Broce komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escandalosos Dementes 70%, TALIBANES FC 30%.
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:6

46e minuut.
Kušljić is nu in balbezit. Kušljić passt de bal in één keer door. De La Cruz is nu in balbezit. Tello Jorge rent richting de bal. Tello Jorge draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:7

51e minuut.
Miliadis rent richting de bal. Palacios speelt de bal door. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:8

54e minuut.
Escudero rent richting de bal. Palacios onderschept slim de pass. Palacios passt de bal met de wreef. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Forero is nu in balbezit. De La Cruz onderschept slim de pass. De La Cruz passt de bal zonder na te denken. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Llorens passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sealey de bal. Sealey speelt de bal door. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Zepeda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sealey met de inworp. Kušljić heeft problemen om de bal te vangen. Kušljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Llorens heeft problemen om de bal te vangen. Plawgo met een sublieme pass. Kušljić rent richting de bal. Kušljić schiet op doel. Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:9

69e minuut.
Broce bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello Jorge verovert de bal door een tackle van achteren. Tello Jorge passt de bal in één keer door. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:10

70e minuut.
Escudero is nu in balbezit. Escudero speelt de bal door. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:11

80e minuut.
Kušljić passt de bal met de wreef. Tello Jorge is nu in balbezit. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić schiet op doel. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

84e minuut.
Forero onderschept slim de pass. Forero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De La Cruz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escandalosos Dementes 83%, TALIBANES FC 17%.
Escandalosos Dementes - TALIBANES FC 0:11