Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pobres Tubérculos Ahura Mazda Fc
Normal Tactiek Ahura 2.0
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 53
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten incredible
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Puñales rent richting de bal. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentine bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales onderschept slim de pass. Puñales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:1

2e minuut.
Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon is nu in balbezit. Mon geeft de bal voor. Pantner is nu in balbezit. Pantner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Llompart kopt de bal weg. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon geeft een hoge lob. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ... Gonzalito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pera met de inworp. Puñales rent richting de bal. Puñales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:2

8e minuut.
Puñales haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Osorio de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nimbley met een sublieme pass. Gonzalito bokst de bal weg. Puñales rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:3

9e minuut.
Pera controleert de bal met de borst. Bramwell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puñales krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cox rent richting de bal. Nimbley verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbley met een sublieme pass. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Puñales draait met de bal, schiet en ... Gonzalito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:4

12e minuut.
Galván geeft de bal voor. Mon rent richting de bal. Mon geeft de bal voor. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gonzalito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft een hoge lob. Inworp. Pantner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nimbley probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mungurov met een sublieme pass. Pantner speelt de bal door. Puñales is nu in balbezit. Pantner rent richting de bal. Pantner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:5

18e minuut.
Daar is Nimbley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimbley met een sublieme pass. Klungelig pakt Pera de bal. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera schiet op doel. Gonzalito bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pantner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:6

19e minuut.
Zings met een sublieme pass. Bramwell rent richting de bal. Puñales is nu in balbezit. Puñales draait met de bal, schiet en ... Gonzalito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pera passt de bal in één keer door. Pantner rent richting de bal. Pantner geeft de bal voor. Puñales springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:7

24e minuut.
Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Galván de bal onder controle te krijgen. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:8

25e minuut.
Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox is nu in balbezit. Puñales onderschept slim de pass. Puñales draait met de bal, schiet en ... Gonzalito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:9

30e minuut.
Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley passt de bal zonder na te denken. Puñales rent richting de bal. Puñales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:10

32e minuut.
Chung rent richting de bal. Mon onderschept slim de pass. Mon passt de bal in één keer door. Puñales rent richting de bal. Puñales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:11

32e minuut.
Zings speelt de bal door. Daar is Bramwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñales is nu in balbezit. Puñales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:12

33e minuut.
Zings met een sublieme pass. Bramwell heeft problemen om de bal te vangen. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hidalgo trapt de bal weg. Mon met een sublieme pass. Pera rent richting de bal. Pera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Pantner verovert de bal door een tackle van achteren. Pantner probeert naar een medespeler te passen. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Puñales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Llompart geeft een hoge lob. Pera met een sublieme pass. Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantner rent richting de bal. Pantner haalt uit met een fantastische trap. Gonzalito bokst de bal weg.

44e minuut.
Pera geeft een lange en hoge pass. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acıkan probeert naar een medespeler te passen. Pantner rent richting de bal. Pantner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobres Tubérculos 93%, Ahura Mazda Fc 7%.
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:12

46e minuut.
Nimbley heeft problemen om de bal te vangen. Pantner is nu in balbezit. Pantner geeft de bal voor. Puñales is nu in balbezit. Puñales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:13

48e minuut.
Mon onderschept slim de pass. Daar is Nimbley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimbley met een sublieme pass. Klungelig pakt Puñales de bal. Puñales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:14

49e minuut.
Nimbley is nu in balbezit. Nimbley geeft een hoge lob. Pantner kopt de bal weg. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:15

53e minuut.
Cox met een sublieme pass. Klungelig pakt Pantner de bal. Valentine maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Valentine moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Valentine schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pantner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mungurov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:16

56e minuut.
Osorio geeft een lange en hoge pass. Pera rent richting de bal. Pera passt de bal zonder na te denken. Puñales is nu in balbezit. Puñales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chung rent richting de bal. Pera verovert de bal door een tackle van achteren. Pera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:17

61e minuut.
Nimbley probeert naar een medespeler te passen. Pantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner probeert naar een medespeler te passen. Pera is nu in balbezit. Pera haalt uit met een fantastische trap. Gonzalito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pantner neemt de hoekschop. Puñales maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:18

62e minuut.
Klungelig pakt Bramwell de bal. Pera rent richting de bal. Bramwell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Puñales draait met de bal, schiet en ... Gonzalito bokst de bal weg.

64e minuut.
Nimbley is nu in balbezit. Nimbley met een sublieme pass. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales draait met de bal, schiet en ... Gonzalito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:19

68e minuut.
Mungurov is nu in balbezit. Acıkan is nu in balbezit. Nimbley probeert naar een medespeler te passen. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales haalt uit met een fantastische trap. Gonzalito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:20

70e minuut.
Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Llompart geeft de bal voor. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Pantner rent richting de bal. Pantner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gonzalito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera passt de bal met de wreef. Pantner rent richting de bal. Pantner geeft een hoge lob. Puñales krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tae-Li kopt de bal weg. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera geeft de bal voor. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Puñales schiet op doel. Gonzalito bokst de bal weg.

75e minuut.
Nimbley heeft problemen om de bal te vangen. Pantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner geeft de bal voor. Puñales rent richting de bal. Puñales schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mon met een sublieme pass. Klungelig pakt Pantner de bal. Pantner passt de bal met de wreef. Puñales is nu in balbezit. Puñales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chung kopt de bal weg. Klungelig pakt Pera de bal. Pera passt de bal in één keer door. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:21

88e minuut.
Acıkan rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco met een sublieme pass. Pantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:22

89e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Pantner onderschept slim de pass. Pantner passt de bal zonder na te denken. Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobres Tubérculos 88%, Ahura Mazda Fc 12%.
Pobres Tubérculos - Ahura Mazda Fc 0:23