Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alces WARRIOR TEAM FC
Normal Tactiek MORTAL COMBAT #4
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 33.2
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. Buthelezi verovert de bal door een tackle van achteren. Buthelezi schiet op doel. Kawano probeert wanhopig de bal te grijpen. De León probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alces - WARRIOR TEAM FC 0:1

16e minuut.
Prieto geeft een hoge lob. Chunlei kopt de bal weg. Echeverría heeft problemen om de bal te vangen. Abu-Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Abdel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel draait met de bal, schiet en ... Kawano bokst de bal weg.

23e minuut.
Jomaoui onderschept slim de pass. Jomaoui geeft de bal voor. Daar is Escudero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buthelezi verovert de bal door een tackle van achteren. Buthelezi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Khamkhoev passt de bal met de wreef. Buthelezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buthelezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buthelezi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Newmann rent richting de bal. Newmann geeft een hoge lob. Cubillas kopt de bal weg. Oddason bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddason geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Jomaoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chunlei geeft een lange en hoge pass. Abu-Abdel springt en kopt de bal. Kawano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rubio passt de bal in één keer door. Cubillas is nu in balbezit. Prieto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cubillas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gómez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Chabrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alces 75%, WARRIOR TEAM FC 25%.
FC Alces - WARRIOR TEAM FC 0:1

46e minuut.
Zarrouk komt het veld opgelopen. Hyun-Lee komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Gómez probeert de bal aan de voet te houden. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buthelezi onderschept slim de pass. Buthelezi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alces - WARRIOR TEAM FC 0:2

78e minuut.
Echeverría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buthelezi is nu in balbezit. Buthelezi passt de bal in één keer door. Hyun-Lee is nu in balbezit. Hyun-Lee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Newmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui onderschept slim de pass. Jomaoui met een sublieme pass. Buthelezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buthelezi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alces - WARRIOR TEAM FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alces 62%, WARRIOR TEAM FC 38%.
FC Alces - WARRIOR TEAM FC 0:3