Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calmados Avestruces Dynawet FC
Normal Tactiek Training 1.0
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 49.1
poor Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Aldrete passt de bal met de wreef. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago passt de bal zonder na te denken. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ... Obando bokst de bal weg.

3e minuut.
Cooper kopt de bal weg. Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal zonder na te denken. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daley is nu in balbezit. Daley heeft problemen om de bal te vangen. Daley passt de bal in één keer door. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Almillategui met een sublieme pass. Justavino verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Zings met de inworp. Chiari geeft een lange en hoge pass. Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Julio rent richting de bal. Buitrago onderschept slim de pass. Buitrago met een sublieme pass. Daley is nu in balbezit. Daley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft de bal voor. Daley kopt de bal weg. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Obando met een harde bal richting middenveld. Cooper kopt de bal weg. Barrios probeert de bal met de borst te controleren. Barrios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Justavino met een snelle inworp. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago passt de bal met de wreef. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Carrasco probeert de bal aan de voet te houden. Obando probeert naar een medespeler te passen. Cooper kopt de bal weg. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:1

21e minuut.
Cooper geeft een hoge lob. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal in één keer door. Daley is nu in balbezit. Daley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Obando trapt de bal weg van het doel. Buitrago met een sublieme pass. Daley rent richting de bal. Klungelig pakt Daley de bal. Daley draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gibbs de bal. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:2

24e minuut.
Cooper met een sublieme pass. Gibbs met een sublieme pass. Daar is Julio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daley rent richting de bal. Daley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buitrago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cooper speelt de bal door. Daley rent richting de bal. Daley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Justavino kopt de bal weg. Geri met een sublieme pass. Kučić rent richting de bal. Kučić probeert naar een medespeler te passen. Cooper geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

28e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper passt de bal met de wreef. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Barrios maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Buitrago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft de bal voor. Barrios springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:3

32e minuut.
Barrios passt de bal met de wreef. Buitrago rent richting de bal. Buitrago passt de bal in één keer door. Daley heeft problemen om de bal te vangen. Daley haalt uit met een fantastische trap. Obando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Aldrete rent richting de bal. Aldrete passt de bal zonder na te denken. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:4

34e minuut.
Barrios rent richting de bal. Cooper is nu in balbezit. Cooper geeft een hoge lob. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:5

36e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper passt de bal zonder na te denken. Daley is nu in balbezit. Daley schiet op doel. Obando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:6

38e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cooper met de inworp. Daley is nu in balbezit. Daley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:7

39e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiari. Barrios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cooper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barrios krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:8

41e minuut.
Geri bereikt de bal nog maar net als eerste. Geri geeft een lange en hoge pass. Gibbs is nu in balbezit. Barrios onderschept slim de pass. Barrios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Cooper geeft de bal voor. Klungelig pakt Daley de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Obando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Avestruces 88%, Dynawet FC 12%.
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:9

46e minuut.
Daley passt de bal met de wreef. Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft een hoge lob. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:10

48e minuut.
Gibbs speelt de bal door. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Buitrago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitrago geeft de bal voor. Daley maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:11

49e minuut.
Buitrago probeert naar een medespeler te passen. Daley rent richting de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Obando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:12

51e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper passt de bal met de wreef. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Obando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:13

55e minuut.
Geri passt de bal zonder na te denken. Cooper speelt de bal door. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Julio rent richting de bal. Buitrago geeft een hoge lob. Julio probeert de bal aan de voet te houden. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Geri kopt de bal weg. Julio heeft problemen om de bal te vangen. Daley is nu in balbezit. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Obando trapt de bal weg van het doel. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrion is nu in balbezit. Cooper rent richting de bal. Cooper speelt de bal door. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obando met een sublieme pass. Cooper rent richting de bal. Cooper speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Barrios passt de bal met de wreef. Cooper is nu in balbezit. Cooper geeft de bal voor. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cooper met de inworp. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios met een sublieme pass. Daley rent richting de bal. Daley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:14

64e minuut.
Obando met een sublieme pass. Inworp. Cooper met een snelle inworp. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft een hoge lob. Paal!

65e minuut.
Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Aldrete de bal onder controle te krijgen. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Obando trapt de bal weg van het doel. Geri kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:15

67e minuut.
Daley is nu in balbezit. Chiari verovert de bal door een tackle van achteren. Chiari met een sublieme pass. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Aldrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daley rent richting de bal. Daley passt de bal met de wreef. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:16

70e minuut.
Inworp. Ortiz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Buitrago heeft problemen om de bal te vangen. Buitrago passt de bal in één keer door. Daley rent richting de bal. Daley haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Buitrago controleert de bal met de borst. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cooper rent richting de bal. Cooper geeft een hoge lob. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:17

79e minuut.
Obando trapt de bal weg van het doel. Cooper kopt de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carrasco de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leguizamo komt het veld opgelopen. Gálvez komt het veld opgelopen. Plúa komt het veld opgelopen. Pascal komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Pascal is nu in balbezit. Pascal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:18

85e minuut.
Chiari probeert naar een medespeler te passen. Saés rent richting de bal. Ortiz rent richting de bal. Cooper geeft de bal voor. Obando bokst de bal weg. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:19

87e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Cooper speelt de bal door. Pascal is nu in balbezit. Pascal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cooper zal de hoekschop nemen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Obando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:20

90e minuut.
Aldrete rent richting de bal. Geri verovert de bal door een tackle van achteren. Geri probeert naar een medespeler te passen. Gálvez is nu in balbezit. Gálvez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Avestruces 89%, Dynawet FC 11%.
Calmados Avestruces - Dynawet FC 0:20