Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK SARAJKA 2 Moćni Graničar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Đurđevac rent richting de bal. Đurđevac met een sublieme pass. Ćurtović heeft problemen om de bal te vangen. Ćurtović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ružić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Batrić met de inworp. Nušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušić geeft de bal voor. Đurđevac rent richting de bal. Đurđevac haalt uit met een fantastische trap. Milić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Lapić geeft een lange en hoge pass. Bogavac probeert de bal aan de voet te houden. Nušić met een sublieme pass. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurtović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Moćni Graničar 0:1

13e minuut.
Vučinić geeft een lange en hoge pass. Novković bereikt de bal nog maar net als eerste. Novković haalt uit met een fantastische trap. Mojsilović probeert wanhopig de bal te grijpen. Bobić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vučinić verovert de bal door een tackle van achteren. Vučinić geeft een hoge lob. Lapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac onderschept slim de pass. Bogavac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nenadić rent richting de bal. Tătar onderschept slim de pass. Tătar met een sublieme pass. Novković heeft problemen om de bal te vangen. Novković haalt uit met een fantastische trap. Mojsilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK SARAJKA 2 - Moćni Graničar 1:1

36e minuut.
Tătar speelt de bal door. Stallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stallone probeert naar een medespeler te passen. Novković heeft problemen om de bal te vangen. Novković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mojsilović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Milić trapt de bal weg van het doel. Lalović rent richting de bal. Lalović passt de bal met de wreef. Ćurtović rent richting de bal. Ćurtović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 51%, Moćni Graničar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK SARAJKA 2 - Moćni Graničar 1:1

62e minuut.
Joković rent richting de bal. Đurđevac verovert de bal door een tackle van achteren. Đurđevac passt de bal met de wreef. Ćurtović is nu in balbezit. Ćurtović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nenadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadić speelt de bal door. Lalović met een sublieme pass. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurtović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ribić rent richting de bal. Stallone verovert de bal door een tackle van achteren. Stallone met een sublieme pass. Novković rent richting de bal. Novković draait met de bal, schiet en ... Mojsilović bokst de bal weg. Novković bereikt de bal nog maar net als eerste. Novković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Moćni Graničar 2:1

85e minuut.
Vučinić is nu in balbezit. Batrić verovert de bal door een tackle van achteren. Isaković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isaković krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bogavac kopt de bal weg. Stallone heeft problemen om de bal te vangen. Stallone passt de bal in één keer door. Novković bereikt de bal nog maar net als eerste. Novković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lalović met een sublieme pass. Nušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurtović is nu in balbezit. Nušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK SARAJKA 2 - Moćni Graničar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 54%, Moćni Graničar 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK SARAJKA 2 - Moćni Graničar 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Isaković speelt de bal door. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac geeft een hoge lob. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

104e minuut.
Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić geeft een hoge lob. Ribić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novković verovert de bal door een tackle van achteren. Novković haalt uit met een fantastische trap. Mojsilović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 47%, Moćni Graničar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK SARAJKA 2 - Moćni Graničar 2:2

108e minuut.
Stallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stallone passt de bal met de wreef. Novković bereikt de bal nog maar net als eerste. Novković draait met de bal, schiet en ... Mojsilović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Moćni Graničar 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 48%, Moćni Graničar 52%.
FK SARAJKA 2 - Moćni Graničar 3:2