Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sočni Indijanci F.K.CRNOGORACcc
Normal Tactiek E
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 29.1
average Schieten good
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen average


6e minuut.
Doeltrap. Krtolica trapt de bal weg. Milinović kopt de bal weg. Sasin is nu in balbezit. Sasin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Svorcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasin rent richting de bal. Sasin passt de bal met de wreef. Daar is Concluído, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concluído haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - F.K.CRNOGORACcc 0:1

10e minuut.
Šantić geeft een lange en hoge pass. Robben is nu in balbezit. Robben passt de bal zonder na te denken. Concluído rent richting de bal. Concluído schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mlađenović rent richting de bal. Mlađenović passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Šantić de bal onder controle te krijgen. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković schiet op doel. Quintanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Proenza verovert de bal door een tackle van achteren. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milinović krijgt een gele kaart. Stevanović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stevanović kan niet meer verder spelen. Vanić komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Proenza met de inworp. Klungelig pakt Šantić de bal. Proenza probeert naar een medespeler te passen. Concluído is nu in balbezit. Concluído draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Robben passt de bal in één keer door. Jokšić speelt de bal door. Milinović kopt de bal weg. Klungelig pakt Concluído de bal. Concluído draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mlađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinović verovert de bal door een tackle van achteren. Milinović passt de bal met de wreef. Daar is Sasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sasin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Proenza verovert de bal door een tackle van achteren. Proenza geeft de bal voor. De Ornelas kopt de bal weg. Klungelig pakt Concluído de bal. Concluído draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - F.K.CRNOGORACcc 0:2

39e minuut.
Vanić probeert naar een medespeler te passen. Grabovac is nu in balbezit. Grabovac probeert naar een medespeler te passen. Pejaković rent richting de bal. Pejaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Milinović rent richting de bal. Milinović passt de bal met de wreef. Stupić is nu in balbezit. Concluído rent richting de bal. Concluído draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - F.K.CRNOGORACcc 0:3

44e minuut.
Robben passt de bal met de wreef. Rakočević rent richting de bal. Mlađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído onderschept slim de pass. Concluído geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sočni Indijanci 63%, F.K.CRNOGORACcc 37%.
Sočni Indijanci - F.K.CRNOGORACcc 0:3

52e minuut.
Šantić geeft de bal voor. Sasin rent richting de bal. Sasin probeert naar een medespeler te passen. Concluído rent richting de bal. Concluído draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Concluído probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stupić is nu in balbezit. Concluído onderschept slim de pass. Concluído haalt uit met een fantastische trap. Jokšić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - F.K.CRNOGORACcc 0:4

56e minuut.
Pejaković rent richting de bal. Šantić verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grabovac. Grabovac krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Mlađenović is nu in balbezit. Milinović onderschept slim de pass. Milinović passt de bal met de wreef. Concluído is nu in balbezit. Concluído schiet op doel. Jokšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - F.K.CRNOGORACcc 0:5

74e minuut.
Sasin heeft problemen om de bal te vangen. Stupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupić speelt de bal door. Concluído rent richting de bal. Concluído haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - F.K.CRNOGORACcc 0:6

79e minuut.
Šantić rent richting de bal. Milinović probeert naar een medespeler te passen. Concluído bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rakočević de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Milinović rent richting de bal. Vanić onderschept slim de pass. Vanić probeert naar een medespeler te passen. Concluído bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído schiet op doel. Jokšić bokst de bal weg.

83e minuut.
Milinović speelt de bal door. Sasin is nu in balbezit. Sasin probeert naar een medespeler te passen. Concluído bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído schiet op doel. Jokšić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Concluído bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Robben geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sasin kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Proenza geeft een lange en hoge pass. Concluído heeft problemen om de bal te vangen. Rakočević bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído verovert de bal door een tackle van achteren. Concluído haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sočni Indijanci 57%, F.K.CRNOGORACcc 43%.
Sočni Indijanci - F.K.CRNOGORACcc 0:6