Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Student Tromi Leopardi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bujošević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adžić. Bujošević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bujošević met een snel genomen vrije trap. Baćović rent richting de bal. Paal! Daar is Baćović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baćović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Tromi Leopardi 0:1

3e minuut.
Baćović is nu in balbezit. Bobić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobić passt de bal in één keer door. Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mitrinović rent richting de bal. Baćović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitrinović. Mitrinović krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Maksimović speelt de bal door. Šćepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šćepanović geeft een hoge lob. Lopičić rent richting de bal. Lopičić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ćopić geeft een lange en hoge pass. Đurašinović is nu in balbezit. Baćović verovert de bal door een tackle van achteren. Baćović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Tromi Leopardi 0:2

21e minuut.
Ćopić geeft de bal voor. Šćepanović kopt de bal weg. Daar is Lopičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Adžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nikolić met een sublieme pass. Maksimović is nu in balbezit. Adžić rent richting de bal. Adžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Tromi Leopardi 1:2

32e minuut.
Bobić met een snelle inworp. Vladušić is nu in balbezit. Vladušić geeft een hoge lob. Baćović probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Baćović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Tromi Leopardi 1:3

39e minuut.
Šćepanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćatović is nu in balbezit. Ćatović geeft de bal voor. Lopičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Tromi Leopardi 2:3

44e minuut.
Mihić rent richting de bal. Mihić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jekić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adžić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lopičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Nicević is nu in balbezit. Lopičić verovert de bal door een tackle van achteren. Lopičić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Veliki Student - Tromi Leopardi 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Student 55%, Tromi Leopardi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Veliki Student - Tromi Leopardi 3:3

50e minuut.
Mitrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujošević verovert de bal door een tackle van achteren. Bujošević passt de bal in één keer door. Baćović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mitrinović rent richting de bal. Mitrinović geeft een hoge lob. Ćopić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lopičić rent richting de bal. Lopičić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Tromi Leopardi 4:3

64e minuut.
Mihić met een sublieme pass. Maksimović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baćović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Antić met een harde bal richting middenveld. Adžić kopt de bal weg. Milidrag heeft problemen om de bal te vangen. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vladušić rent richting de bal. Vladušić geeft een hoge lob. Đurašinović heeft problemen om de bal te vangen. Baćović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Veliki Student - Tromi Leopardi 4:4

72e minuut.
Jekić is nu in balbezit. Jekić met een sublieme pass. Lopičić rent richting de bal. Lopičić haalt uit met een fantastische trap. Nicević probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mitrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujošević verovert de bal door een tackle van achteren. Bujošević passt de bal in één keer door. Baćović heeft problemen om de bal te vangen. Baćović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Student 51%, Tromi Leopardi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Veliki Student - Tromi Leopardi 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Adžić heeft problemen om de bal te vangen. Adžić passt de bal in één keer door. Jekić met een sublieme pass. Lopičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Tromi Leopardi 5:4

97e minuut.
Lubura probeert naar een medespeler te passen. Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić verovert de bal door een tackle van achteren. Vladušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Veliki Student - Tromi Leopardi 5:5

100e minuut.
Mihić rent richting de bal. Jekić onderschept slim de pass. Jekić speelt de bal door. Lopičić rent richting de bal. Lopičić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Tromi Leopardi 6:5

102e minuut.
Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić schiet op doel. Đurašinović heeft problemen om de bal te vangen. Baćović is nu in balbezit. Baćović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Student 55%, Tromi Leopardi 45%.
Veliki Student - Tromi Leopardi 6:5

108e minuut.
Mihić verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Jekić met een snelle inworp. Adžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Adžić geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Tromi Leopardi 7:5

111e minuut.
Baćović rent richting de bal. Vladušić is nu in balbezit. Baćović rent richting de bal. Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Student 70%, Tromi Leopardi 30%.
Veliki Student - Tromi Leopardi 7:5