Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uplašeni Orlovi Ponosni Vranci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Šegrt passt de bal in één keer door. Radunović heeft problemen om de bal te vangen. Radunović passt de bal zonder na te denken. Mazić is nu in balbezit. Mazić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Orlovi - Ponosni Vranci 1:0

17e minuut.
Vitezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović geeft een hoge lob. Radunović kopt de bal weg. Stanojković is nu in balbezit. Stanojković geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stanojković kopt de bal weg. Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević verovert de bal door een tackle van achteren. Pavićević haalt uit met een fantastische trap. Zirojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dugonjić kopt de bal weg. Mazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosandić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radunović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sakić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radunović rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Odavić verovert de bal door een tackle van achteren. Odavić geeft een lange en hoge pass. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević schiet op doel. Zirojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uplašeni Orlovi - Ponosni Vranci 1:1

32e minuut.
Odavić kopt de bal weg. Radunović is nu in balbezit. Mazić is nu in balbezit. Mazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Orlovi - Ponosni Vranci 2:1

33e minuut.
Daar is Pavićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević verovert de bal door een tackle van achteren. Mazić is nu in balbezit. Mazić draait met de bal, schiet en ... Sakić bokst de bal weg.

42e minuut.
Zlatić is nu in balbezit. Kujundžić is nu in balbezit. Zlatić begaat een overtreding. Zlatić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uplašeni Orlovi 48%, Ponosni Vranci 52%.
Uplašeni Orlovi - Ponosni Vranci 2:1

56e minuut.
Dugonjić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šegrt met de inworp. Radunović rent richting de bal. Radunović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vilović rent richting de bal. Vilović geeft de bal voor. Ilić rent richting de bal. Vitezović is nu in balbezit. Pavićević onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sakić met een sublieme pass. Ilić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petović. Petović krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Zlatić kopt de bal weg. Radunović rent richting de bal. Mazić rent richting de bal. Radunović is nu in balbezit. Radunović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ćatić probeert naar een medespeler te passen. Zlatić rent richting de bal. Sorajić rent richting de bal. Zlatić onderschept slim de pass. Zlatić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Zlatić geeft een hoge lob. Rosandić rent richting de bal. Ćatić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćatić krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Rosandić raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosandić met een snel genomen vrije trap. Dubljević is nu in balbezit. Petović onderschept slim de pass. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uplašeni Orlovi 40%, Ponosni Vranci 60%.
Uplašeni Orlovi - Ponosni Vranci 2:1