Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polomljenji Stranci Cosmos CT
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 22.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Radojičić onderschept slim de pass. Radojičić speelt de bal door. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Cosmos CT 0:1

9e minuut.
Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopaczewski. Ćeranić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ćeranić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić schiet op doel. Pavković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polomljenji Stranci - Cosmos CT 1:1

10e minuut.
Anđušić rent richting de bal. Căpusa verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanović rent richting de bal. Căpusa onderschept slim de pass. Căpusa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tomović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cárcel met de inworp. San Ginés is nu in balbezit. San Ginés geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Cosmos CT 1:2

18e minuut.
Anđušić probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cárcel met een snelle inworp. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cárcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vít bereikt de bal nog maar net als eerste. Vít geeft een hoge lob. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cárcel probeert naar een medespeler te passen. Anđušić rent richting de bal. Vít schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vít naar de kleedkamers voor een vroege douche. Anđušić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anđušić kan niet meer verder spelen. Ružić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polomljenji Stranci 65%, Cosmos CT 35%.
Polomljenji Stranci - Cosmos CT 1:2

58e minuut.
San Ginés is nu in balbezit. Šajin onderschept slim de pass. Šajin passt de bal met de wreef. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić schiet op doel. Pavković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Căpusa rent richting de bal. Căpusa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lukšić de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cárcel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šarac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopaczewski rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Cosmos CT 1:3

71e minuut.
Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa rent richting de bal. Ivanišević is nu in balbezit. Căpusa verovert de bal door een tackle van achteren. Căpusa schiet op doel. Šarac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Cosmos CT 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polomljenji Stranci 63%, Cosmos CT 37%.
Polomljenji Stranci - Cosmos CT 1:4