Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smireni Galebovi Soviet Union SSSR SFRJ
Normal Tactiek Jos bolja
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Janzhong is nu in balbezit. Janzhong passt de bal in één keer door. Baelum heeft problemen om de bal te vangen. Baelum geeft een hoge lob. Hradský maakt een snoekduik en kopt de bal. Radojčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Janzhong onderschept slim de pass. Janzhong passt de bal in één keer door. Plingman probeert naar een medespeler te passen. Tascón rent richting de bal. Tascón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Karanović trapt de bal weg van het doel. Boguský kopt de bal weg. Daar is Kontić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradský rent richting de bal. Hradský geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Galebovi - Soviet Union SSSR SFRJ 0:1

18e minuut.
Plingman met de inworp. Lammie geeft een hoge lob. Mitrić heeft problemen om de bal te vangen. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Galebovi - Soviet Union SSSR SFRJ 0:2

22e minuut.
Tičić kopt de bal weg. Daar is Mrdaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrdaković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Tascón rent richting de bal. Janzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzhong passt de bal in één keer door. Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Vojković is nu in balbezit. Boguský rent richting de bal. Boguský probeert naar een medespeler te passen. Tascón is nu in balbezit. Tascón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Galebovi - Soviet Union SSSR SFRJ 0:3

36e minuut.
Tubić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boguský met de inworp. Janzhong is nu in balbezit. Janzhong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smireni Galebovi 63%, Soviet Union SSSR SFRJ 37%.
Smireni Galebovi - Soviet Union SSSR SFRJ 0:3

48e minuut.
Janzhong speelt de bal door. Mitrić rent richting de bal. Tascón verovert de bal door een tackle van achteren. Tascón schiet op doel. Radojčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Galebovi - Soviet Union SSSR SFRJ 0:4

54e minuut.
Janzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzhong geeft een hoge lob. Tascón kopt de bal weg. Hradský rent richting de bal. Hradský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Boguský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baelum heeft problemen om de bal te vangen. Baelum speelt de bal door. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascón haalt uit met een fantastische trap. Radojčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Tičić geeft een lange en hoge pass. Baelum probeert de bal met de borst te controleren. Radojević onderschept slim de pass. Bellet verovert de bal door een tackle van achteren. Bellet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Baelum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tičić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plingman. Tičić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tičić kan niet meer verder spelen. Jablan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Janzhong probeert naar een medespeler te passen. Boguský rent richting de bal. Boguský met een sublieme pass. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vojković heeft problemen om de bal te vangen. Boguský bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguský passt de bal zonder na te denken. Hradský is nu in balbezit. Hradský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Galebovi - Soviet Union SSSR SFRJ 0:5

86e minuut.
Hradský passt de bal in één keer door. Boguský geeft een hoge lob. Tascón kopt de bal weg. Janzhong rent richting de bal. Janzhong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitrić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Galebovi - Soviet Union SSSR SFRJ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smireni Galebovi 63%, Soviet Union SSSR SFRJ 37%.
Smireni Galebovi - Soviet Union SSSR SFRJ 0:6