Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Građevinar FC Repetitor
Normal Tactiek KoiKoi
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.1
average Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen average


5e minuut.
Jorgović rent richting de bal. Jorgović geeft een lange en hoge pass. Đogović heeft problemen om de bal te vangen. Mijić is nu in balbezit. Mijić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović onderschept slim de pass. Jorgović passt de bal met de wreef. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić haalt uit met een fantastische trap. Vicković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Građevinar - FC Repetitor 0:1

9e minuut.
Čolan kopt de bal weg. Kapidžić heeft problemen om de bal te vangen. Kapidžić passt de bal met de wreef. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Građevinar - FC Repetitor 0:2

14e minuut.
Popadić verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ivković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Đogović met een snelle inworp. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović passt de bal met de wreef. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bulović geeft een hoge lob. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić draait met de bal, schiet en ... Vicković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Građevinar - FC Repetitor 0:3

26e minuut.
Ivković kopt de bal weg. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović passt de bal zonder na te denken. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jorgović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Dedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović onderschept slim de pass. Jorgović met een sublieme pass. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lončar is nu in balbezit. Ivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivković geeft een lange en hoge pass. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić schiet op doel. Vicković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Daar is Mijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lončar is nu in balbezit. Mijić begaat een overtreding. Mijić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Građevinar 79%, FC Repetitor 21%.
CF Građevinar - FC Repetitor 0:3

46e minuut.
Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović passt de bal met de wreef. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Vicković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Građevinar - FC Repetitor 0:4

48e minuut.
Ivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jorgović is nu in balbezit. Jorgović speelt de bal door. Mijić is nu in balbezit. Mijić schiet op doel. Vicković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Građevinar - FC Repetitor 0:5

51e minuut.
Mijić verovert de bal door een tackle van achteren. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kapidžić is nu in balbezit. Bandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapidžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kapidžić geeft een hoge lob. Mijić krijgt zijn hoofd ertegen. Vicković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Građevinar - FC Repetitor 0:6

67e minuut.
Ivković speelt de bal door. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić heeft problemen om de bal te vangen. Mijić haalt uit met een fantastische trap. Vicković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Građevinar - FC Repetitor 0:7

70e minuut.
Dragić rent richting de bal. Bandić is nu in balbezit. Kapidžić onderschept slim de pass. Kapidžić geeft een lange en hoge pass. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jorgović rent richting de bal. Jorgović geeft de bal voor. Đogović heeft problemen om de bal te vangen. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Šobot de bal onder controle te krijgen. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Vukosavljević de bal. Kažović speelt de bal door. Đogović rent richting de bal. Jorgović rent richting de bal. Jorgović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mijić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kažović met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kapidžić met de inworp. Daar is Jorgović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorgović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bulović is nu in balbezit. Kapidžić rent richting de bal. Dragić is nu in balbezit. Kapidžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kapidžić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kažović geeft de bal voor. Dragić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ivković de bal. Ivković geeft een hoge lob. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Građevinar 73%, FC Repetitor 27%.
CF Građevinar - FC Repetitor 0:7