Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Tigrovi Crnogorski Omladinski Centar
Normal Tactiek 442 attack
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 49.8
weak Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Svorcan probeert de bal aan de voet te houden. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić geeft de bal voor. Bjelošević maakt een snoekduik en kopt de bal. Joksimović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šarenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Dačević probeert naar een medespeler te passen. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević passt de bal met de wreef. Joksimović rent richting de bal. Joksimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:1

8e minuut.
Dačević probeert naar een medespeler te passen. Joksimović rent richting de bal. Joksimović met een sublieme pass. Daar is Bjelošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjelošević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Joksimović is nu in balbezit. Joksimović passt de bal met de wreef. Dačević rent richting de bal. Dačević draait met de bal, schiet en ... Šarenac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Dačević speelt de bal door. Bjelošević rent richting de bal. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:2

20e minuut.
Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević speelt de bal door. Dačević probeert naar een medespeler te passen. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:3

23e minuut.
Dačević is nu in balbezit. Svorcan onderschept slim de pass. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel. Šarenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:4

23e minuut.
Šantić speelt de bal door. Čizmić is nu in balbezit. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Joksimović rent richting de bal. Joksimović schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić met een sublieme pass. Joksimović is nu in balbezit. Dačević is nu in balbezit. Dačević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Šantić rent richting de bal. Novačić onderschept slim de pass. Novačić speelt de bal door. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Joksimović de bal. Joksimović speelt de bal door. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:5

36e minuut.
Daar is Milovanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milovanović probeert naar een medespeler te passen. Joksimović rent richting de bal. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bjelošević onderschept slim de pass. Bjelošević passt de bal in één keer door. Joksimović is nu in balbezit. Dačević is nu in balbezit. Dačević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:6

42e minuut.
Novačić speelt de bal door. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović probeert naar een medespeler te passen. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:7

44e minuut.
Vukić kopt de bal weg. Kostić is nu in balbezit. Kostić geeft de bal voor. Dačević is nu in balbezit. Dačević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tigrovi 73%, Crnogorski Omladinski Centar 27%.
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:8

50e minuut.
Doeltrap. Šarenac trapt de bal weg van het doel. Krezović kopt de bal weg. Joksimović kan de bal niet met de borst controleren. Joksimović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Joksimović kopt de bal weg. Dačević heeft problemen om de bal te vangen. Dačević speelt de bal door. Daar is Bjelošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Milovanović speelt de bal door. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević passt de bal in één keer door. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:9

62e minuut.
Milovanović probeert naar een medespeler te passen. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović geeft de bal voor. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:10

68e minuut.
Đapić is nu in balbezit. Joksimović verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel. Šarenac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:11

70e minuut.
Novačić is nu in balbezit. Novačić probeert naar een medespeler te passen. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:12

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šarenac trapt de bal weg van het doel. Milovanović kopt de bal weg. Joksimović rent richting de bal. Joksimović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Bjelošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjelošević speelt de bal door. Svorcan speelt de bal door. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Novačić speelt de bal door. Milovanović speelt de bal door. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:13

80e minuut.
Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić passt de bal zonder na te denken. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Trifunović probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Svorcan passt de bal met de wreef. Novačić is nu in balbezit. Novačić met een sublieme pass. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tigrovi 82%, Crnogorski Omladinski Centar 18%.
SK Tigrovi - Crnogorski Omladinski Centar 0:13