Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internacionalni Udarnik ФК Српска Бока
Normal Tactiek Рејунион
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Grković is nu in balbezit. Grković met een sublieme pass. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lazetić de bal onder controle te krijgen. Banović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:1

3e minuut.
Grković rent richting de bal. Grković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lazetić de bal. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... Banović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Grković onderschept slim de pass. Grković met een sublieme pass. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Banović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:2

17e minuut.
Grković kopt de bal weg. Živković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Živković met een sublieme pass. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vukosavljević is nu in balbezit. Grković verovert de bal door een tackle van achteren. Grković met een sublieme pass. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:3

22e minuut.
Grković rent richting de bal. Grković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Babulewicz de bal. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:4

26e minuut.
Daar is Uskoković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grković rent richting de bal. Grković met een sublieme pass. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Grković met een sublieme pass. Babulewicz rent richting de bal. Aćimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aćimović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacionalni Udarnik 72%, ФК Српска Бока 28%.
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:5

60e minuut.
Živković bereikt de bal nog maar net als eerste. Živković geeft een hoge lob. Banović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Babulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:6

73e minuut.
Daar is Grković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grković met een sublieme pass. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... Banović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:7

76e minuut.
Banović trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živković met een snelle inworp. Grković geeft de bal voor. Aćimović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:8

79e minuut.
Milićević geeft de bal voor. Daar is Proroković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz schiet op doel. Banović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:9

80e minuut.
Đurđević geeft een hoge lob. Pešikan rent richting de bal. Grković geeft een hoge lob. Babulewicz controleert de bal met de borst. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... Banović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Babulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Banović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Grković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Babulewicz de bal. Lazetić is nu in balbezit. Živković is nu in balbezit. Živković geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Milićević verovert de bal door een tackle van achteren. Milićević speelt de bal door. Aćimović is nu in balbezit. Aćimović geeft een lange en hoge pass. Babulewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacionalni Udarnik 67%, ФК Српска Бока 33%.
Internacionalni Udarnik - ФК Српска Бока 0:10