Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laki Polet FK Kuti
Normal Tactiek 4-4-2
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 51
average Schieten outstanding
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


5e minuut.
Gómez speelt de bal door. Edvínsson speelt de bal door. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Tičić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Edvínsson zal de hoekschop nemen. Settura maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:1

6e minuut.
Edvínsson heeft problemen om de bal te vangen. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Lukšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Settura onderschept slim de pass. Settura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Radicchi passt de bal zonder na te denken. Polczyk speelt de bal door. Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Settura rent richting de bal. Settura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kolaković trapt de bal weg van het doel. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez met een sublieme pass. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tošović is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez passt de bal in één keer door. Settura heeft problemen om de bal te vangen. Settura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gómez speelt de bal door. Edvínsson met een sublieme pass. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Settura is nu in balbezit. Settura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Radicchi de bal. Radicchi passt de bal met de wreef. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:3

17e minuut.
Edvínsson passt de bal zonder na te denken. Piosik rent richting de bal. Piosik met een sublieme pass. Settura rent richting de bal. Settura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bajagić rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez geeft een lange en hoge pass. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Radicchi probeert naar een medespeler te passen. Bäumler met een sublieme pass. Polczyk speelt de bal door. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Kolaković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:4

23e minuut.
Bajagić is nu in balbezit. Radicchi verovert de bal door een tackle van achteren. Radicchi speelt de bal door. Klungelig pakt Settura de bal. Settura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Edvínsson heeft problemen om de bal te vangen. Edvínsson geeft een hoge lob. Settura kopt de bal weg. Klungelig pakt Piosik de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ... Kolaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Settura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Settura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:5

26e minuut.
Edvínsson is nu in balbezit. Edvínsson geeft de bal voor. Settura is nu in balbezit. Settura draait met de bal, schiet en ... Kolaković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:6

28e minuut.
Gómez speelt de bal door. Edvínsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Edvínsson met een sublieme pass. Settura is nu in balbezit. Settura draait met de bal, schiet en ... Kolaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Polczyk met een sublieme pass. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:7

36e minuut.
Radicchi is nu in balbezit. Radicchi passt de bal in één keer door. Settura rent richting de bal. Settura draait met de bal, schiet en ... Kolaković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:8

37e minuut.
Tičić met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delporte met een snelle inworp. Polczyk geeft de bal voor. Settura springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kolaković met een harde bal richting middenveld. Gómez kopt de bal weg. Daar is Vešović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Piosik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Žerić de bal onder controle te krijgen. Edvínsson is nu in balbezit. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Settura springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delporte met een snelle inworp. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk geeft de bal voor. Settura krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Marson kopt de bal weg. Klungelig pakt Tošović de bal. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel. Kolaković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laki Polet 83%, FK Kuti 17%.
Laki Polet - FK Kuti 0:8

47e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Lukšić de bal. Settura rent richting de bal. Settura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:9

48e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Edvínsson is nu in balbezit. Edvínsson passt de bal zonder na te denken. Settura is nu in balbezit. Settura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Edvínsson passt de bal zonder na te denken. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Žerić is nu in balbezit. Piosik onderschept slim de pass. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez met een sublieme pass. Radicchi speelt de bal door. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Kolaković met een sublieme pass. Gómez kopt de bal weg. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Piosik geeft een lange en hoge pass. Edvínsson rent richting de bal. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:10

63e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Vešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Edvínsson onderschept slim de pass. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Settura springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:11

64e minuut.
Edvínsson met een sublieme pass. Settura is nu in balbezit. Settura passt de bal in één keer door. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Delporte geeft de bal voor. Settura is nu in balbezit. Settura passt de bal in één keer door. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:12

71e minuut.
Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk passt de bal met de wreef. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Settura de bal. Piosik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tičić. Piosik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gómez wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Polczyk met een snelle inworp. Piosik rent richting de bal. Piosik geeft een hoge lob. Settura rent richting de bal. Settura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:13

75e minuut.
Kalabić met een sublieme pass. Lukšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukšić geeft een lange en hoge pass. Edvínsson rent richting de bal. Edvínsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Settura is nu in balbezit. Settura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:14

77e minuut.
Gómez geeft een hoge lob. Edvínsson rent richting de bal. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Tičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:15

78e minuut.
Kalabić passt de bal zonder na te denken. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura passt de bal zonder na te denken. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lukšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk onderschept slim de pass. Polczyk probeert naar een medespeler te passen. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:16

81e minuut.
Settura passt de bal in één keer door. Radicchi rent richting de bal. Radicchi speelt de bal door. Polczyk rent richting de bal. Polczyk geeft een hoge lob. Kolaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Settura rent richting de bal. Settura haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Marson rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marson met de inworp. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Settura springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - FK Kuti 0:17

86e minuut.
Edvínsson rent richting de bal. Edvínsson passt de bal in één keer door. Marson rent richting de bal. Bajagić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajagić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bäumler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polczyk de bal. Polczyk passt de bal in één keer door. Piosik rent richting de bal. Piosik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laki Polet 81%, FK Kuti 19%.
Laki Polet - FK Kuti 0:17