Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opaljeni Metalac FC Elite
Normal Tactiek odiranjeee
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 58.5
average Schieten outstanding
unsatisfactory Passen outstanding
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Tranchet kopt de bal weg. Vivanco kan de bal niet met de borst controleren. Momčilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco onderschept slim de pass. Vivanco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:1

4e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Yengeç speelt de bal door. Klungelig pakt Tranchet de bal. Tranchet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tranchet is nu in balbezit. Vivanco rent richting de bal. Tranchet rent richting de bal. Tranchet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:2

9e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. Yengeç met een sublieme pass. Vivanco rent richting de bal. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Krsmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu onderschept slim de pass. Baniciu probeert naar een medespeler te passen. Tranchet rent richting de bal. Tranchet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tranchet kopt de bal weg. Klungelig pakt Vivanco de bal. Cuca is nu in balbezit. Tranchet onderschept slim de pass. Tranchet draait met de bal, schiet en ... Kokotović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:3

17e minuut.
Tranchet rent richting de bal. Tranchet haalt uit met een fantastische trap. Daar is Grujičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Momčilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yengeç geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tranchet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:4

17e minuut.
Klungelig pakt Bogavac de bal. Bogavac speelt de bal door. Momčilović heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco verovert de bal door een tackle van achteren. Vivanco draait met de bal, schiet en ... Kokotović bokst de bal weg. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:5

19e minuut.
Baniciu rent richting de bal. Baniciu passt de bal in één keer door. Crăciunescu speelt de bal door. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:6

22e minuut.
Baniciu is nu in balbezit. Baniciu geeft de bal voor. Gogić probeert de bal aan de voet te houden. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Doeltrap. Kokotović trapt de bal weg van het doel. Yengeç kopt de bal weg. Vivanco rent richting de bal. Vivanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet schiet op doel. Momčilović probeert de bal aan de voet te houden. Kokotović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:7

28e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez geeft de bal voor. Baniciu kopt de bal weg. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet draait met de bal, schiet en ... Kokotović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Baniciu rent richting de bal. Baniciu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tranchet de bal. Tranchet draait met de bal, schiet en ... Kokotović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:8

33e minuut.
Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco passt de bal met de wreef. Tranchet rent richting de bal. Tranchet schiet op doel. Kokotović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:9

35e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez speelt de bal door. Tranchet is nu in balbezit. Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vivanco is nu in balbezit. Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Tranchet rent richting de bal. Vivanco rent richting de bal. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:10

40e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. Yengeç passt de bal zonder na te denken. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet haalt uit met een fantastische trap. Momčilović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:11

41e minuut.
Tranchet onderschept slim de pass. Tranchet speelt de bal door. Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:12

42e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu passt de bal in één keer door. Vivanco rent richting de bal. Vivanco draait met de bal, schiet en ... Kokotović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:13

44e minuut.
Daar is Baniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniciu passt de bal met de wreef. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Vivanco rent richting de bal. Vivanco schiet op doel. Kokotović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vivanco rent richting de bal. Vivanco draait met de bal, schiet en ... Kokotović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opaljeni Metalac 85%, FC Elite 15%.
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:14

46e minuut.
Crăciunescu speelt de bal door. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu probeert naar een medespeler te passen. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Grujičić is nu in balbezit. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vivanco de bal. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:15

51e minuut.
Yengeç passt de bal zonder na te denken. Baniciu probeert naar een medespeler te passen. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:16

52e minuut.
Tranchet rent richting de bal. Ireiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tranchet raakt geblesseerd tijdens het duel. Bujor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tranchet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tranchet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baniciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:17

56e minuut.
Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç onderschept slim de pass. Yengeç geeft een lange en hoge pass. Vivanco rent richting de bal. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dimić is nu in balbezit. Yengeç onderschept slim de pass. Yengeç met een sublieme pass. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yengeç kopt de bal weg. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco speelt de bal door. Klungelig pakt Tranchet de bal. Tranchet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kokotović trapt de bal weg van het doel. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Tranchet rent richting de bal. Tranchet schiet op doel. Momčilović verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yengeç neemt de hoekschop. Tranchet springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Krsmanović met een sublieme pass. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu probeert naar een medespeler te passen. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:18

64e minuut.
Baniciu met een sublieme pass. Vivanco rent richting de bal. Vivanco passt de bal met de wreef. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet draait met de bal, schiet en ... Kokotović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:19

65e minuut.
Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez passt de bal met de wreef. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Yengeç speelt de bal door. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez met een sublieme pass. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:20

69e minuut.
Veličković met een sublieme pass. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco haalt uit met een fantastische trap. Kokotović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:21

71e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Klungelig pakt Yengeç de bal. Yengeç speelt de bal door. Vivanco rent richting de bal. Vivanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Kokotović trapt de bal weg. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Tranchet rent richting de bal. Tranchet schiet op doel. Kokotović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:22

76e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Klungelig pakt Vivanco de bal. Momčilović onderschept slim de pass. Vivanco verovert de bal door een tackle van achteren. Vivanco draait met de bal, schiet en ... Kokotović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Baniciu probeert naar een medespeler te passen. Cuca heeft problemen om de bal te vangen. Tranchet rent richting de bal. Tranchet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:23

80e minuut.
Crăciunescu met een snelle inworp. Baniciu rent richting de bal. Baniciu speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Kokotović bokst de bal weg. Kokotović speelt de bal door. Bermúdez kopt de bal weg. Tranchet heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco rent richting de bal. Vivanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tranchet rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:24

83e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. Yengeç geeft de bal voor. Klungelig pakt Momčilović de bal. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vivanco onderschept slim de pass. Vivanco speelt de bal door. Klungelig pakt Tranchet de bal. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opaljeni Metalac 88%, FC Elite 12%.
Opaljeni Metalac - FC Elite 0:24