Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Rogovi AS Roma HN
Normal Tactiek Roma
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 45.6
weak Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu speelt de bal door. Jeftić is nu in balbezit. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lojpur is nu in balbezit. Lojpur geeft een hoge lob. Inworp. Vukašinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanru geeft een lange en hoge pass. Radenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić haalt uit met een fantastische trap. Radenović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:1

10e minuut.
Yanru rent richting de bal. Yanru speelt de bal door. Klungelig pakt Mironescu de bal. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić haalt uit met een fantastische trap. Radenović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mironescu rent richting de bal. Mironescu haalt uit met een fantastische trap. Radenović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:2

11e minuut.
Topić is nu in balbezit. Topić passt de bal in één keer door. Lojpur is nu in balbezit. Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:3

18e minuut.
Topić rent richting de bal. Kozić is nu in balbezit. Topić onderschept slim de pass. Topić draait met de bal, schiet en ... Radenović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:4

20e minuut.
Đapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić onderschept slim de pass. Topić passt de bal met de wreef. Mironescu rent richting de bal. Mironescu draait met de bal, schiet en ... Radenović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gagović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krnojelac komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Krafčuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu passt de bal met de wreef. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Mironescu de bal. Lojpur rent richting de bal. Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu geeft een hoge lob. Topić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:5

31e minuut.
Međedović rent richting de bal. Mironescu is nu in balbezit. Topić is nu in balbezit. Topić schiet op doel. Radenović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:6

35e minuut.
Vukašinović speelt de bal door. Topić rent richting de bal. Topić probeert naar een medespeler te passen. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:7

37e minuut.
Međedović is nu in balbezit. Međedović met een sublieme pass. Topić rent richting de bal. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Radenović speelt de bal door. Međedović kopt de bal weg. Daar is Lojpur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Kozić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić geeft een lange en hoge pass. Mironescu krijgt zijn hoofd ertegen. Radenović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rogovi 71%, AS Roma HN 29%.
FK Rogovi - AS Roma HN 0:8

49e minuut.
Međedović kopt de bal weg. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu passt de bal zonder na te denken. Topić rent richting de bal. Topić haalt uit met een fantastische trap. Radenović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Đapić is nu in balbezit. Yanru onderschept slim de pass. Yanru passt de bal in één keer door. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu haalt uit met een fantastische trap. Radenović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Nedović de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Krnojelac. Goede buitenspelval van de verdediging. Przyjemski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mironescu rent richting de bal. Mironescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:9

61e minuut.
Nedović geeft de bal voor. Daar is Međedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Međedović passt de bal zonder na te denken. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vukašinović met een snelle inworp. Yanru rent richting de bal. Yanru geeft een lange en hoge pass. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu haalt uit met een fantastische trap. Radenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:10

64e minuut.
Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić met een sublieme pass. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu haalt uit met een fantastische trap. Knežević probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Yanru de bal. Krafčuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krafčuk passt de bal met de wreef. Topić is nu in balbezit. Topić draait met de bal, schiet en ... Radenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu draait met de bal, schiet en ... Radenović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:11

67e minuut.
Pavlićević passt de bal in één keer door. Lojpur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Topić rent richting de bal. Topić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Krafčuk is nu in balbezit. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović geeft een lange en hoge pass. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Inworp. Međedović met een snelle inworp. Krafčuk is nu in balbezit. Krafčuk probeert naar een medespeler te passen. Yanru geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Radenović trapt de bal weg. Vukašinović kopt de bal weg. Kozić probeert de bal aan de voet te houden. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Yanru bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanru passt de bal in één keer door. Mironescu is nu in balbezit. Topić is nu in balbezit. Topić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nedović is nu in balbezit. Nedović geeft de bal voor. Topić is nu in balbezit. Topić draait met de bal, schiet en ... Radenović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:12

87e minuut.
Daar is Savićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić rent richting de bal. Đapić met een sublieme pass. Mironescu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović geeft de bal voor. Topić is nu in balbezit. Topić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kozić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - AS Roma HN 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rogovi 73%, AS Roma HN 27%.
FK Rogovi - AS Roma HN 0:13