Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strašni Bubnjari FC United of Manchester
Normal Tactiek 442 peko
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 50
poor Schieten incredible
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


2e minuut.
Georgescu kan de bal niet met de borst controleren. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... Bečković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Wiktorowski geeft een hoge lob. Vuletić probeert de bal aan de voet te houden. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. Bečković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:1

6e minuut.
Daar is Pańczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn speelt de bal door. Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas schiet op doel. Grubješić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dantas rent richting de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbaniak zal de hoekschop nemen. Dantas maakt een snoekduik en kopt de bal. Bečković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Mudrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu passt de bal zonder na te denken. Cornet geeft een hoge lob. Dantas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rončević geeft een hoge lob. Wiktorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pańczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Bečković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:2

11e minuut.
Kuziak rent richting de bal. Kuziak probeert naar een medespeler te passen. Witos met een sublieme pass. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:3

13e minuut.
Yiğitoğlu geeft een lange en hoge pass. Grubješić controleert de bal met de borst. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... Bečković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Georgescu kopt de bal weg. Cornet is nu in balbezit. Cornet geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:4

17e minuut.
Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grubješić de bal. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grubješić de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Georgescu met een sublieme pass. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn geeft een lange en hoge pass. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:5

20e minuut.
Mišković met een sublieme pass. Kraljević is nu in balbezit. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel. Bečković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:6

21e minuut.
Tomović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vuletić kopt de bal weg. Georgescu speelt de bal door. Dantas rent richting de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:7

23e minuut.
Dantas is nu in balbezit. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn passt de bal zonder na te denken. Dantas rent richting de bal. Pańczyszyn rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:8

27e minuut.
Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak geeft de bal voor. Dantas kopt de bal weg. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Bečković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:9

28e minuut.
Pańczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Pańczyszyn passt de bal zonder na te denken. Cornet is nu in balbezit. Cornet geeft een lange en hoge pass. Dantas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bečković speelt de bal door. Georgescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Pańczyszyn passt de bal in één keer door. Bečković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:10

31e minuut.
Wiktorowski onderschept slim de pass. Wiktorowski passt de bal met de wreef. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:11

32e minuut.
Mišković met een sublieme pass. Kraljević heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:12

35e minuut.
Yiğitoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitoğlu passt de bal met de wreef. Wiktorowski probeert naar een medespeler te passen. Urbaniak geeft een lange en hoge pass. Dantas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mudrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlu onderschept slim de pass. Yiğitoğlu geeft de bal voor. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dantas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kojić de bal. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Bečković probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Đurđević passt de bal met de wreef. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu met een sublieme pass. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašni Bubnjari 80%, FC United of Manchester 20%.
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:12

47e minuut.
Grubješić kopt de bal weg. Urbaniak rent richting de bal. Urbaniak geeft de bal voor. Daar is Pańczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:13

47e minuut.
Kraljević met een sublieme pass. Daar is Mišković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Georgescu rent richting de bal. Georgescu passt de bal met de wreef. Cornet rent richting de bal. Cornet geeft een lange en hoge pass. Dantas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:14

49e minuut.
Mišković speelt de bal door. Kraljević rent richting de bal. Pańczyszyn rent richting de bal. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:15

53e minuut.
Cornet probeert naar een medespeler te passen. Dantas heeft problemen om de bal te vangen. Dantas passt de bal zonder na te denken. Kojić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:16

55e minuut.
Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn passt de bal zonder na te denken. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bečković met een harde bal richting middenveld. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu passt de bal met de wreef. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:17

58e minuut.
Mišković probeert naar een medespeler te passen. Kraljević heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Grubješić met een harde bal richting middenveld. Georgescu kopt de bal weg. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet geeft een hoge lob. Dantas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:18

63e minuut.
Cornet met een sublieme pass. Klungelig pakt Georgescu de bal. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:19

67e minuut.
Jauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu rent richting de bal. Georgescu geeft een hoge lob. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Bečković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Urbaniak geeft de bal voor. Tomović rent richting de bal. Georgescu onderschept slim de pass. Georgescu draait met de bal, schiet en ... Dantas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grubješić heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Bečković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:20

72e minuut.
Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet geeft de bal voor. Daar is Grubješić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:21

73e minuut.
Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn is nu in balbezit. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Kojić geeft een hoge lob. Wiktorowski kopt de bal weg. Kojić rent richting de bal. Kojić geeft een lange en hoge pass. Georgescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cornet met de inworp. Georgescu rent richting de bal. Georgescu geeft een lange en hoge pass. Dantas rent richting de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:22

80e minuut.
Wiktorowski passt de bal zonder na te denken. Georgescu geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Bečković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:23

81e minuut.
Dantas passt de bal in één keer door. Rončević rent richting de bal. Georgescu speelt de bal door. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Bečković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Grubješić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbaniak met een snelle inworp. Klungelig pakt Wiktorowski de bal. Wiktorowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:24

87e minuut.
Pańczyszyn is nu in balbezit. Cornet rent richting de bal. Cornet met een sublieme pass. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:25

89e minuut.
Jauković kopt de bal weg. Vilela rent richting de bal. Georgescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas draait met de bal, schiet en ... Bečković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašni Bubnjari 90%, FC United of Manchester 10%.
Strašni Bubnjari - FC United of Manchester 0:25