Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:27
  • Bekerwedstrijd: Kenya Cup
  • Stadion: FloFlo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1732
FloFlo the invisibles XI
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 23
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Kinsaka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Masamba de bal. Lusweti onderschept slim de pass. Lusweti draait met de bal, schiet en ... Kola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korir rent richting de bal. Korir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ngetich kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kibowen met een snelle inworp. Wairimu probeert de bal met de borst te controleren. Wairimu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka probeert naar een medespeler te passen. Ngugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masamba verovert de bal door een tackle van achteren. Masamba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wairimu kopt de bal weg. Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngugi begaat een overtreding. Ngugi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FloFlo 46%, the invisibles XI 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FloFlo - the invisibles XI 0:0

46e minuut.
Wairimu speelt de bal door. Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibowen geeft een lange en hoge pass. Daar is Lusweti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lusweti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ngugi passt de bal met de wreef. Kilonzo is nu in balbezit. Met opzet legt Wairimu zijn tegenspeler op de grond. Wairimu krijgt een gele kaart. Kilonzo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kilonzo kan niet meer verder spelen. Boit komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Anihla met de inworp. Kinsaka geeft de bal voor. Masamba springt en kopt de bal. Wekessa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FloFlo - the invisibles XI 1:0

73e minuut.
Ngugi is nu in balbezit. Anihla verovert de bal door een tackle van achteren. Anihla met een sublieme pass. Masamba rent richting de bal. Masamba schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Maiyani passt de bal met de wreef. Wairimu rent richting de bal. Wairimu speelt de bal door. Lusweti rent richting de bal. Lusweti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kibowen rent richting de bal. Kibowen geeft de bal voor. Wairimu met een sublieme pass. Korir bereikt de bal nog maar net als eerste. Korir schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Kiprotich geeft de bal voor. Kemai bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku geeft een hoge lob. Korir is nu in balbezit. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FloFlo 60%, the invisibles XI 40%.
FloFlo - the invisibles XI 1:0