Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:27
  • Bekerwedstrijd: Kenya Cup
  • Stadion: Leads Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1996
Leads original fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sau met een snelle inworp. Adumbe rent richting de bal. Adumbe met een sublieme pass. Omondi is nu in balbezit. Omondi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - original fc 0:1

13e minuut.
Peponi geeft een lange en hoge pass. Sau heeft problemen om de bal te vangen. Sau speelt de bal door. Ohyancha is nu in balbezit. Ohyancha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - original fc 0:2

14e minuut.
Omondi is nu in balbezit. Omondi passt de bal met de wreef. Ohyancha is nu in balbezit. Ohyancha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - original fc 0:3

28e minuut.
Koech met een sublieme pass. Gachukia is nu in balbezit. Gachukia speelt de bal door. Kisulu is nu in balbezit. Kisulu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Peponi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamau met een snelle inworp. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Shikubu de bal onder controle te krijgen. Ndururi rent richting de bal. Shikubu maakt een afschuwelijke overtreding. Shikubu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leads 56%, original fc 44%.
Leads - original fc 0:3

46e minuut.
Ndururi verovert de bal door een tackle van achteren. Ndururi passt de bal in één keer door. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi rent richting de bal. Omondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Matiba speelt de bal door. Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisulu onderschept slim de pass. Gachukia rent richting de bal. Gachukia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - original fc 1:3

76e minuut.
Adumbe met een sublieme pass. Kamau rent richting de bal. Peponi begaat een overtreding. Kamau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ohyancha is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - original fc 1:4

81e minuut.
Adipo met een sublieme pass. Ndururi rent richting de bal. Shikubu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shikubu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau met een sublieme pass. Ohyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohyancha haalt uit met een fantastische trap. Chipende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - original fc 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leads 33%, original fc 67%.
Leads - original fc 1:5