Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kenya Cup
  • Stadion: kaula fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2201
kaula fc ebwali fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang geeft een hoge lob. Inworp. Odumbe met een snelle inworp. Sheikh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Shah met de inworp. Wambugu is nu in balbezit. Met opzet legt Ereng zijn tegenspeler op de grond. Ereng is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Kirop rent richting de bal. Wambugu verovert de bal door een tackle van achteren. Wambugu speelt de bal door. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Wambugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop onderschept slim de pass. Kirop speelt de bal door. Kamau is nu in balbezit. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - ebwali fc 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirop met een snelle inworp. Odhiambo is nu in balbezit. Odhiambo geeft de bal voor. Kamau springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - ebwali fc 0:2

18e minuut.
Oracho kopt de bal weg. Sheikh rent richting de bal. Sheikh passt de bal zonder na te denken. Mwachofi probeert de bal aan de voet te houden. Mwachofi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Shikuku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi passt de bal zonder na te denken. Sheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheikh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Odinga geeft een hoge lob. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop probeert naar een medespeler te passen. Kamau is nu in balbezit. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Oracho geeft een hoge lob. Inworp. Odumbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sheikh is nu in balbezit. Sheikh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Phiri verovert de bal door een tackle van achteren. Phiri geeft de bal voor. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaula fc 59%, ebwali fc 41%.
kaula fc - ebwali fc 0:2

52e minuut.
Wambugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop onderschept slim de pass. Kirop passt de bal met de wreef. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Konchellah probeert naar een medespeler te passen. Kamau rent richting de bal. Nyaga is nu in balbezit. Kamau verovert de bal door een tackle van achteren. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kirop is nu in balbezit. Sheikh onderschept slim de pass. Sheikh probeert naar een medespeler te passen. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - ebwali fc 1:2

75e minuut.
Nyaga passt de bal met de wreef. Daar is Wambugu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wambugu passt de bal met de wreef. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi draait met de bal, schiet en ... Karim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Doeltrap. Korir trapt de bal weg van het doel. Sheikh speelt de bal door. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaula fc - ebwali fc 2:2

84e minuut.
Oracho met een sublieme pass. Odinga is nu in balbezit. Odinga probeert naar een medespeler te passen. Kamau rent richting de bal. Kamau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaula fc 46%, ebwali fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kaula fc - ebwali fc 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Wambugu is nu in balbezit. Kirop begaat een overtreding. Wambugu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wambugu met een snel genomen vrije trap. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaula fc 49%, ebwali fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kaula fc - ebwali fc 2:2

113e minuut.
Konchellah is nu in balbezit. Kamau onderschept slim de pass. Konchellah begaat een overtreding. Konchellah krijgt een gele kaart.

115e minuut.
Odinga probeert naar een medespeler te passen. Kamau rent richting de bal. Nyaga is nu in balbezit. Kamau rent richting de bal. Kamau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaula fc 73%, ebwali fc 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kaula fc - ebwali fc 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Kamau legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - ebwali fc 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sheikh neemt zijn aanloop. Karim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Odhiambo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Mwachofi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Kirop neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - ebwali fc 2:4
---
Odumbe neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
---
Phiri legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Korir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
---
Konchellah kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Karim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - ebwali fc 3:4
---
Odinga legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - ebwali fc 3:5
---