Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siaya Young Rangers GOR Rice
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Radull verovert de bal door een tackle van achteren. Radull geeft een hoge lob. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki draait met de bal, schiet en ... Kibitok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Radull geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radull met de inworp. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ambani met een sublieme pass. Daar is Modi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modi probeert naar een medespeler te passen. Matuma is nu in balbezit. Matuma schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Yego de bal onder controle te krijgen. Gichure is nu in balbezit. Gichure geeft een hoge lob. Matuma rent richting de bal. Matuma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaya Young Rangers - GOR Rice 1:0

45e minuut.
Zaman met een sublieme pass. Malot rent richting de bal. Gichure rent richting de bal. Nyariki onderschept slim de pass. Nyariki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaya Young Rangers 41%, GOR Rice 59%.
Siaya Young Rangers - GOR Rice 1:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Nyariki de bal onder controle te krijgen. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki is nu in balbezit. Zaman rent richting de bal. Zaman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Zaman probeert naar een medespeler te passen. Kinyor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinyor passt de bal met de wreef. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Adumbe geeft de bal voor. Inworp. Radull met een snelle inworp. Modi is nu in balbezit. Modi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kirwa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baraza met een snelle inworp. Modi rent richting de bal. Modi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gichure passt de bal zonder na te denken. Mbugua rent richting de bal. Zaman met een sublieme pass. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki schiet op doel. Kibitok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mbugua heeft problemen om de bal te vangen. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure geeft een hoge lob. Matuma rent richting de bal. Matuma haalt uit met een fantastische trap. Nyabaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kirwa is nu in balbezit. Kirwa geeft een lange en hoge pass. Radull probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siaya Young Rangers - GOR Rice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaya Young Rangers 44%, GOR Rice 56%.
Siaya Young Rangers - GOR Rice 2:0