Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
invincible. XI Magic Crows
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


19e minuut.
Klungelig pakt Wairimu de bal. Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Keino speelt de bal door. Lusweti rent richting de bal. Lusweti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
invincible. XI - Magic Crows 0:1

20e minuut.
Kibowen geeft een hoge lob. Matuma probeert de bal aan de voet te houden. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya rent richting de bal. Semenya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ereng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wairimu rent richting de bal. Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti haalt uit met een fantastische trap. Macachia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lusweti onderschept slim de pass. Keino rent richting de bal. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Machuka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuma passt de bal zonder na te denken. Semenya rent richting de bal. Daar is Semenya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semenya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri onderschept slim de pass. Theuri probeert naar een medespeler te passen. Lusweti rent richting de bal. Lusweti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invincible. XI 65%, Magic Crows 35%.
invincible. XI - Magic Crows 0:1

48e minuut.
Kinyor rent richting de bal. Ouko onderschept slim de pass. Theuri met een sublieme pass. Daar is Lusweti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lusweti draait met de bal, schiet en ... Chipkemie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kibowen met een sublieme pass. Matuma rent richting de bal. Matuma passt de bal zonder na te denken. Semenya rent richting de bal. Semenya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lelel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Phiri met een sublieme pass. Matuma rent richting de bal. Matuma passt de bal zonder na te denken. Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invincible. XI 59%, Magic Crows 41%.
invincible. XI - Magic Crows 0:1