Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
githurai45 stars The Redmen FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Gitonga onderschept slim de pass. Gitonga speelt de bal door. Maiyani rent richting de bal. Maiyani draait met de bal, schiet en ... Gichure probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Maiyani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shikuku met een snelle inworp. Mitei rent richting de bal. Mitei draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Gitonga kopt de bal weg. Simiyu is nu in balbezit. Birgen onderschept slim de pass. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
githurai45 stars - The Redmen FC 0:1

13e minuut.
Chelanga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gichure de bal onder controle te krijgen. Maiyani is nu in balbezit. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
githurai45 stars - The Redmen FC 0:2

18e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikubu onderschept slim de pass. Shikubu schiet op doel. Oyuga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
githurai45 stars - The Redmen FC 1:2

23e minuut.
Chudasama rent richting de bal. Gichure is nu in balbezit. Maiyani verovert de bal door een tackle van achteren. Maiyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
githurai45 stars - The Redmen FC 1:3

26e minuut.
Tergat heeft problemen om de bal te vangen. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani schiet op doel. Akii-Bua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
githurai45 stars - The Redmen FC 1:4

36e minuut.
Mitei onderschept slim de pass. Mitei geeft de bal voor. Gacharia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shikubu rent richting de bal. Shikubu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gitonga geeft een hoge lob. Daar is Simiyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gitonga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gitonga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gitonga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: githurai45 stars 47%, The Redmen FC 53%.
githurai45 stars - The Redmen FC 1:4

63e minuut.
Chelanga passt de bal in één keer door. Nduria rent richting de bal. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani draait met de bal, schiet en ... Akii-Bua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
githurai45 stars - The Redmen FC 1:5

66e minuut.
Matiba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chudasama rent richting de bal. Chudasama met een sublieme pass. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Matiba is nu in balbezit. Matiba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Njoka met de inworp. Maiyani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Shikubu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikubu passt de bal zonder na te denken. Mitei rent richting de bal. Shikubu is nu in balbezit. Shikubu draait met de bal, schiet en ... Bayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Akii-Bua trapt de bal weg van het doel. Chelanga kopt de bal weg. Nduria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maiyani rent richting de bal. Maiyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
githurai45 stars - The Redmen FC 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: githurai45 stars 47%, The Redmen FC 53%.
githurai45 stars - The Redmen FC 1:6