Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black panthers academy Technical Wali
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Mwachofi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich geeft een hoge lob. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black panthers academy - Technical Wali 1:0

6e minuut.
Chepchumba geeft de bal voor. Kipkunui is nu in balbezit. Phiri onderschept slim de pass. Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Simiyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Origi passt de bal met de wreef. Murunga is nu in balbezit. Murunga speelt de bal door. Klungelig pakt Koech de bal. Koech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chepchumba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wamuyu komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Wamuyu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ochieng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Murunga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mbugua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Phiri passt de bal zonder na te denken. Koech rent richting de bal. Koech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Ochieng verovert de bal door een tackle van achteren. Kipkunui onderschept slim de pass. Simiyu rent richting de bal. Simiyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Phiri verovert de bal door een tackle van achteren. Phiri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Origi is nu in balbezit. Origi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Simiyu kopt de bal weg. Ochieng rent richting de bal. Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi rent richting de bal. Origi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black panthers academy - Technical Wali 1:1

44e minuut.
Simiyu speelt de bal door. Daar is Kipkunui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radull is nu in balbezit. Koech verovert de bal door een tackle van achteren. Koech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black panthers academy - Technical Wali 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black panthers academy 61%, Technical Wali 39%.
Black panthers academy - Technical Wali 1:2

49e minuut.
Kemboi geeft de bal voor. Inworp. Icharia met een snelle inworp. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Radull geeft de bal voor. Kipkunui heeft problemen om de bal te vangen. Ochieng geeft een hoge lob. Koech is nu in balbezit. Koech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Shah geeft de bal voor. Inworp. Icharia met een snelle inworp. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kemboi rent richting de bal. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi onderschept slim de pass. Radull is nu in balbezit. Radull met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mwachofi geeft de bal voor. Inworp. Murunga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Origi is nu in balbezit. Origi draait met de bal, schiet en ... Rutu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koech rent richting de bal. Koech haalt uit met een fantastische trap. Rutu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black panthers academy - Technical Wali 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black panthers academy 70%, Technical Wali 30%.
Black panthers academy - Technical Wali 1:3