Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kenya Cup
  • Stadion: FC Khemet Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2935
FC Khemet kenz bestz fc
Normal Tactiek hh
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Mbareck geeft een hoge lob. Kahangi verovert de bal door een tackle van achteren. Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Simiyu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mbugua met een sublieme pass. Wairimu rent richting de bal. Wairimu speelt de bal door. Shah is nu in balbezit. Shah schiet op doel. Shikuku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Masya probeert naar een medespeler te passen. Mbugua rent richting de bal. Mbugua speelt de bal door. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya haalt uit met een fantastische trap. Shikuku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masya is nu in balbezit. Masya draait met de bal, schiet en ... Shikuku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - kenz bestz fc 1:0

17e minuut.
Kenyatta rent richting de bal. Kenyatta geeft een lange en hoge pass. Machethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe haalt uit met een fantastische trap. Kimanthi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kenyatta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matilu geeft de bal voor. Wambugu kopt de bal weg. Odhiambo heeft problemen om de bal te vangen. Odhiambo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Simiyu rent richting de bal. Simiyu geeft de bal voor. Wairimu kan de bal niet met de borst controleren. Odhiambo is nu in balbezit. Odhiambo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Otieno de bal. Barngetuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo onderschept slim de pass. Odhiambo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Khemet 57%, kenz bestz fc 43%.
FC Khemet - kenz bestz fc 1:0

46e minuut.
Onyancha geeft een lange en hoge pass. Wambugu kopt de bal weg. Klungelig pakt Wambugu de bal. Shah verovert de bal door een tackle van achteren. Shah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Barngetuny is nu in balbezit. Wambugu onderschept slim de pass. Wambugu passt de bal met de wreef. Machethe rent richting de bal. Machethe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Doeltrap. Kahangi met een harde bal richting middenveld. Wambugu kopt de bal weg. Machethe is nu in balbezit. Machethe haalt uit met een fantastische trap. Kimanthi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kahangi is nu in balbezit. Simiyu onderschept slim de pass. Simiyu met een sublieme pass. Machethe is nu in balbezit. Machethe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chelanga verovert de bal door een tackle van achteren. Chelanga met een sublieme pass. Machethe is nu in balbezit. Machethe schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kimanthi trapt de bal weg. Matilu kopt de bal weg. Odhiambo rent richting de bal. Odhiambo haalt uit met een fantastische trap. Kimanthi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chelanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chelanga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Khemet 55%, kenz bestz fc 45%.
FC Khemet - kenz bestz fc 1:0