Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City flames ???? fc Tusker F.C.
Normal Tactiek AFK
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20 gemiddelde waardering 32.4
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu rent richting de bal. Morariu passt de bal in één keer door. Sipahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipahi schiet op doel. Machuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maxime trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mališ geeft een hoge lob. Paal! Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City flames ???? fc - Tusker F.C. 0:1

3e minuut.
Maiyani met een sublieme pass. Barsosio is nu in balbezit. Matuszczyk begaat een overtreding. Barsosio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Cherono rent richting de bal. Mališ onderschept slim de pass. Mališ geeft een hoge lob. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sipahi is nu in balbezit. Sipahi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City flames ???? fc - Tusker F.C. 0:2

18e minuut.
Matuszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City flames ???? fc - Tusker F.C. 0:3

21e minuut.
Həmidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həmidov geeft een lange en hoge pass. Sipahi rent richting de bal. Sipahi haalt uit met een fantastische trap. Machuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
City flames ???? fc - Tusker F.C. 0:4

22e minuut.
Kapa rent richting de bal. Kapa geeft een hoge lob. Daar is Cherono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morariu is nu in balbezit. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kapa passt de bal met de wreef. Həmidov is nu in balbezit. Həmidov met een sublieme pass. Sipahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipahi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City flames ???? fc - Tusker F.C. 0:5

41e minuut.
Inworp. Kapa met een snelle inworp. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipahi onderschept slim de pass. Sipahi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nzibo passt de bal zonder na te denken. Mališ met een sublieme pass. Klungelig pakt Morariu de bal. Morariu schiet op doel. Machuka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
City flames ???? fc - Tusker F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City flames ???? fc 71%, Tusker F.C. 29%.
City flames ???? fc - Tusker F.C. 0:6

46e minuut.
Arango Saenz komt het veld opgelopen. Valuev komt het veld opgelopen. Ptasiński komt het veld opgelopen. Chojka komt het veld opgelopen. Pilch komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Maxime geeft de bal voor. Veli kopt de bal weg. Pilch probeert de bal aan de voet te houden. Ptasiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chojka de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ptasiński passt de bal met de wreef. Chojka is nu in balbezit. Kapa met een sublieme pass. Chojka rent richting de bal. Chojka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Machuka trapt de bal weg van het doel. Inworp. Arango Saenz met een snelle inworp. Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka haalt uit met een fantastische trap. Machuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bu geeft een lange en hoge pass. Matuszczyk kopt de bal weg. Chojka rent richting de bal. Chojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City flames ???? fc - Tusker F.C. 0:7

72e minuut.
Inworp. Arango Saenz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ptasiński probeert naar een medespeler te passen. Chojka is nu in balbezit. Chojka draait met de bal, schiet en ... Machuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ptasiński probeert naar een medespeler te passen. Chojka is nu in balbezit. Chojka passt de bal in één keer door. Pilch rent richting de bal. Pilch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Arango Saenz controleert de bal met de borst. Arango Saenz passt de bal met de wreef. Kimaiyo heeft problemen om de bal te vangen. Chojka rent richting de bal. Chojka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Nzibo de bal. Chojka is nu in balbezit. Chojka passt de bal zonder na te denken. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Arango Saenz neemt de hoekschop. Kapa kopt de bal weg. Matuszczyk probeert de bal aan de voet te houden. Pilch rent richting de bal. Pilch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City flames ???? fc - Tusker F.C. 0:8

87e minuut.
Pilch is nu in balbezit. Pilch met een sublieme pass. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka draait met de bal, schiet en ... Machuka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Madziar rent richting de bal. Madziar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kilonzo de bal. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City flames ???? fc 73%, Tusker F.C. 27%.
City flames ???? fc - Tusker F.C. 0:8