Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
starstruck RAMSEY FC
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 28.8
matig Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Gacharia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koech verovert de bal door een tackle van achteren. Kanda rent richting de bal. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo onderschept slim de pass. Ndugo probeert naar een medespeler te passen. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Penninck onderschept slim de pass. Penninck met een sublieme pass. Koech rent richting de bal. Koech is nu in balbezit. Koech geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koech is nu in balbezit. Koech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
starstruck - RAMSEY FC 0:1

14e minuut.
Penninck passt de bal met de wreef. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
starstruck - RAMSEY FC 0:2

18e minuut.
Roque geeft de bal voor. Tuczapski heeft problemen om de bal te vangen. Tuczapski met een sublieme pass. Koech is nu in balbezit. Koech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Penninck verovert de bal door een tackle van achteren. Penninck passt de bal zonder na te denken. Koech rent richting de bal. Koech haalt uit met een fantastische trap. Wambugu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Koech krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Kwach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nduria is nu in balbezit. Nduria draait met de bal, schiet en ... Okayu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
starstruck - RAMSEY FC 0:3

24e minuut.
Okayu trapt de bal weg van het doel. Ndugo is nu in balbezit. Ndugo passt de bal zonder na te denken. Gacharia rent richting de bal. Gacharia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Moga geeft de bal voor. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penninck is nu in balbezit. Ndugo onderschept slim de pass. Ndugo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Roque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tuczapski de bal. Tuczapski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Moga verovert de bal door een tackle van achteren. Moga probeert naar een medespeler te passen. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech draait met de bal, schiet en ... Okayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
starstruck - RAMSEY FC 0:4

44e minuut.
Gacharia kopt de bal weg. Koech rent richting de bal. Koech rent richting de bal. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: starstruck 61%, RAMSEY FC 39%.
starstruck - RAMSEY FC 0:4

50e minuut.
Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga geeft een hoge lob. Koech kopt de bal weg. Koech probeert de bal aan de voet te houden. Koech draait met de bal, schiet en ... Okayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Daar is Kwach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wambugu geeft een lange en hoge pass. Roque kopt de bal weg. Koech rent richting de bal. Koech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Penninck is nu in balbezit. Penninck passt de bal met de wreef. Wambugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech onderschept slim de pass. Koech schiet op doel. Okayu bokst de bal weg. Koech rent richting de bal. Koech draait met de bal, schiet en ... Okayu bokst de bal weg. Koech rent richting de bal. Koech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
starstruck - RAMSEY FC 0:5

64e minuut.
Daar is Matuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matuszyński. Matuszyński krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kanda heeft problemen om de bal te vangen. Nduria is nu in balbezit. Nduria geeft de bal voor. Koech rent richting de bal. Koech geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Penninck kopt de bal weg. Nduria heeft problemen om de bal te vangen. Koech rent richting de bal. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Koech is nu in balbezit. Koech met een sublieme pass. Daar is Koech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koech draait met de bal, schiet en ... Okayu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
starstruck - RAMSEY FC 0:6

73e minuut.
Koech speelt de bal door. Tuczapski speelt de bal door. Koech probeert naar een medespeler te passen. Koech rent richting de bal. Koech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ivuti is nu in balbezit. Ivuti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Koech de bal onder controle te krijgen. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: starstruck 75%, RAMSEY FC 25%.
starstruck - RAMSEY FC 0:6