Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kenya Cup
  • Stadion: HAIL636 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3099
HAIL636 FC KipKøntë
Normal Tactiek XT
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Ochieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot verovert de bal door een tackle van achteren. Cheruiyot met een sublieme pass. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kanda probeert naar een medespeler te passen. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea passt de bal met de wreef. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - FC KipKøntë 0:1

22e minuut.
Badea onderschept slim de pass. Badea passt de bal in één keer door. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - FC KipKøntë 0:2

27e minuut.
Daar is Gupta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi speelt de bal door. Daar is Cheruiyot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheruiyot schiet op doel. Kirwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - FC KipKøntë 0:3

31e minuut.
Minhoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhoca passt de bal zonder na te denken. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang haalt uit met een fantastische trap. Kirwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - FC KipKøntë 0:4

39e minuut.
Chipkemie passt de bal zonder na te denken. Ochiang rent richting de bal. Cheromei begaat een overtreding. Cheromei krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kirwa trapt de bal weg. Minhoca kopt de bal weg. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot is nu in balbezit. Cheruiyot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - FC KipKøntë 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAIL636 75%, FC KipKøntë 25%.
HAIL636 - FC KipKøntë 0:5

46e minuut.
Gitonga komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea probeert naar een medespeler te passen. Cheruiyot is nu in balbezit. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - FC KipKøntë 0:6

56e minuut.
Badea speelt de bal door. Cheruiyot is nu in balbezit. Gupta rent richting de bal. Cheruiyot onderschept slim de pass. Cheruiyot schiet op doel. Kirwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Ochieng de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cheruiyot zal de hoekschop nemen. Ochiang rent richting de bal. Ochiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - FC KipKøntë 0:7

71e minuut.
Mwachofi passt de bal zonder na te denken. Kanda speelt de bal door. Gitonga met een sublieme pass. Ochiang heeft problemen om de bal te vangen. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kanda probeert naar een medespeler te passen. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi passt de bal zonder na te denken. Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - FC KipKøntë 0:8

86e minuut.
Cheromei geeft de bal voor. Ochieng kopt de bal weg. Kanda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gitonga rent richting de bal. Gitonga haalt uit met een fantastische trap. Mbuvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kanda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mungai de bal. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang schiet op doel. Kirwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - FC KipKøntë 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAIL636 64%, FC KipKøntë 36%.
HAIL636 - FC KipKøntë 0:9