Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Archi Cheros Sucios Perros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Daar is Rello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Westphal rent richting de bal. Cardenas onderschept slim de pass. Cardenas haalt uit met een fantastische trap. Cuenca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Olivares speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Covarrubias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Covarrubias naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Benito is nu in balbezit. Cortina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benito raakt geblesseerd tijdens het duel. Rello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Olivares de bal. Andre rent richting de bal. Cozar is nu in balbezit. Cozar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Parés kopt de bal weg. Elorza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andre is nu in balbezit. Andre schiet op doel. Valiente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Archi Cheros - Sucios Perros 1:0

28e minuut.
Benito rent richting de bal. Benito haalt uit met een fantastische trap. Andre rent richting de bal. Andre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Cuenca met een sublieme pass. Carbajal kopt de bal weg. Cozar speelt de bal door. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozar passt de bal in één keer door. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre rent richting de bal. Andre draait met de bal, schiet en ... Valiente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Archi Cheros 50%, Sucios Perros 50%.
Archi Cheros - Sucios Perros 1:0

58e minuut.
Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozar rent richting de bal. Gomez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cozar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parés met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Archi Cheros - Sucios Perros 2:0

66e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata geeft een lange en hoge pass. Westphal heeft problemen om de bal te vangen. Cardenas is nu in balbezit. Cardenas haalt uit met een fantastische trap. Cuenca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Archi Cheros 55%, Sucios Perros 45%.
Archi Cheros - Sucios Perros 2:0