Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucios Dragones Brutales Esqueletos
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Naranjo is nu in balbezit. Naranjo passt de bal zonder na te denken. Pascual is nu in balbezit. Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Dragones - Brutales Esqueletos 0:1

13e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara geeft een lange en hoge pass. Parra is nu in balbezit. Telleria rent richting de bal. Telleria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Valero passt de bal met de wreef. Parra rent richting de bal. Parra passt de bal met de wreef. Telleria is nu in balbezit. Telleria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pascual probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Echegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen passt de bal zonder na te denken. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Dragones - Brutales Esqueletos 0:2

34e minuut.
Conrado onderschept slim de pass. Conrado geeft een hoge lob. Garay kopt de bal weg. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cubillos is nu in balbezit. Echegoyen rent richting de bal. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen rent richting de bal. Echegoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Dragones - Brutales Esqueletos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Dragones 53%, Brutales Esqueletos 47%.
Sucios Dragones - Brutales Esqueletos 0:3

47e minuut.
Garay speelt de bal door. Echegoyen rent richting de bal. Vazquez rent richting de bal. Echegoyen verovert de bal door een tackle van achteren. Echegoyen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vazquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paton is nu in balbezit. Paton geeft de bal voor. Echegoyen is nu in balbezit. Echegoyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vazquez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paton met een snelle inworp. España probeert de bal met de borst te controleren. Cubillos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Dragones - Brutales Esqueletos 0:4

61e minuut.
Valero met een sublieme pass. Naranjo rent richting de bal. Naranjo passt de bal met de wreef. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos geeft een lange en hoge pass. Chapar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Conrado met de inworp. Pascual kan de bal niet met de borst controleren. España bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cubillos passt de bal met de wreef. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli passt de bal met de wreef. Telleria rent richting de bal. Telleria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Dragones 67%, Brutales Esqueletos 33%.
Sucios Dragones - Brutales Esqueletos 0:4