Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Mixco CSD SANJUANEROS
532 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 24
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ramia geeft een lange en hoge pass. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cuadrado de bal onder controle te krijgen. Chaves rent richting de bal. Chaves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chulvi met een sublieme pass. Cuadrado is nu in balbezit. Bernardi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bernardi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bernardi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cuadrado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chaves neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Mixco - CSD SANJUANEROS 0:1

15e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Diego ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Diego naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cuadrado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chaves legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy geeft een lange en hoge pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Lindome passt de bal in één keer door. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy speelt de bal door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cuevas passt de bal in één keer door. Pablo rent richting de bal. León tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pablo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Aller trapt de bal weg van het doel. Chulvi met een sublieme pass. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves haalt uit met een fantastische trap. Aller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Harush passt de bal zonder na te denken. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy passt de bal zonder na te denken. Passivo is nu in balbezit. Passivo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Harush verovert de bal door een tackle van achteren. Harush passt de bal zonder na te denken. Passivo is nu in balbezit. Passivo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrett komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Mixco 52%, CSD SANJUANEROS 48%.
Deportivo Mixco - CSD SANJUANEROS 0:1

72e minuut.
Barrio geeft een lange en hoge pass. Harush probeert de bal aan de voet te houden. Ibar rent richting de bal. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Barrett raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruano komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ruano met een sublieme pass. Passivo is nu in balbezit. Gabriel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Passivo raakt geblesseerd tijdens het duel. Harush neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Mixco 45%, CSD SANJUANEROS 55%.
Deportivo Mixco - CSD SANJUANEROS 0:1