Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millenials Fc Veloces Rompehuesos
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Daar is Parrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce is nu in balbezit. Arce passt de bal in één keer door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Cubero de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cuevas de bal. Arce rent richting de bal. Arce schiet op doel. Cuevas probeert de bal aan de voet te houden. Enriquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Quadros geeft een lange en hoge pass. Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft de bal voor. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Veloces Rompehuesos 1:0

38e minuut.
Daar is Quadros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umara bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbacho begaat een overtreding. Corbacho krijgt een gele kaart. Umara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Umara kan niet meer verder spelen. Refojo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 56%, Veloces Rompehuesos 44%.
Millenials Fc - Veloces Rompehuesos 1:0

50e minuut.
Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camargo. Camargo krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Teyssier verovert de bal door een tackle van achteren. Teyssier geeft de bal voor. Cuesta rent richting de bal. Cuesta geeft de bal voor. Davila kopt de bal weg. Ramos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quadros is nu in balbezit. Quadros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millenials Fc - Veloces Rompehuesos 1:1

58e minuut.
Teyssier kopt de bal weg. Cordova controleert de bal met de borst. Corbacho met een sublieme pass. Quadros is nu in balbezit. Quadros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Doeltrap. Bustamante trapt de bal weg. Covarrubias kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Enriquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Almada geeft de bal voor. Camargo is nu in balbezit. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cuevas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corte met een snelle inworp. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte onderschept slim de pass. Corte probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. Enriquez bokst de bal weg.

82e minuut.
Bustamante trapt de bal weg van het doel. Quadros rent richting de bal. Covarrubias begaat een overtreding. Covarrubias krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 50%, Veloces Rompehuesos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millenials Fc - Veloces Rompehuesos 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Cordova passt de bal zonder na te denken. Cuesta is nu in balbezit. Refojo begaat een overtreding. Refojo krijgt een gele kaart.

93e minuut.
Covarrubias heeft problemen om de bal te vangen. Corbacho is nu in balbezit. Cordova schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cordova naar de kleedkamers voor een vroege douche.

98e minuut.
Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros passt de bal met de wreef. Arce met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

105e minuut.
Refojo verovert de bal door een tackle van achteren. Parrado geeft een lange en hoge pass. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap. Enriquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Veloces Rompehuesos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 64%, Veloces Rompehuesos 36%.
Millenials Fc - Veloces Rompehuesos 2:1

111e minuut.
Arce draait met de bal, schiet en ... Daar is Almada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covarrubias is nu in balbezit. Covarrubias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Veloces Rompehuesos 3:1

113e minuut.
Corbacho is nu in balbezit. Covarrubias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corbacho. Covarrubias moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Covarrubias kan niet meer verder spelen. Obando komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 25%, Veloces Rompehuesos 75%.
Millenials Fc - Veloces Rompehuesos 3:1