Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurdos Monos Chipsajoy-gt fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Obando met een snelle inworp. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera geeft de bal voor. Saiz springt en kopt de bal. Paal!

9e minuut.
Zapata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cosculluela komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Daar is Rabadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria passt de bal zonder na te denken. Pezzarossi is nu in balbezit. Pezzarossi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absurdos Monos - Chipsajoy-gt fc 1:0

13e minuut.
Rabadan passt de bal in één keer door. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon geeft een lange en hoge pass. Cosculluela probeert de bal aan de voet te houden. Cosculluela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sabadía rent richting de bal. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabadía. Sabadía krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurdos Monos 48%, Chipsajoy-gt fc 52%.
Absurdos Monos - Chipsajoy-gt fc 1:0

58e minuut.
Galendo speelt de bal door. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Saiz verovert de bal door een tackle van achteren. Saiz haalt uit met een fantastische trap. Corera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Absurdos Monos - Chipsajoy-gt fc 1:1

64e minuut.
Rabadan met de inworp. Cosculluela is nu in balbezit. Cosculluela passt de bal met de wreef. Rabadan rent richting de bal. Rabadan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Obando geeft de bal voor. Inworp. Rabadan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cosculluela is nu in balbezit. Cosculluela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cubas kopt de bal weg. Rabadan is nu in balbezit. Rabadan met een sublieme pass. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurdos Monos - Chipsajoy-gt fc 1:2

79e minuut.
Sabadía geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obando met de inworp. Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rabadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce probeert naar een medespeler te passen. Cosculluela rent richting de bal. Cosculluela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurdos Monos 47%, Chipsajoy-gt fc 53%.
Absurdos Monos - Chipsajoy-gt fc 1:2