Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Archi Rayos Tenebrosos Chaparros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Machón rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez passt de bal in één keer door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Archi Rayos - Tenebrosos Chaparros 0:1

17e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Tena rent richting de bal. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo draait met de bal, schiet en ... Ayuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gaytan rent richting de bal. Machón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaytan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaytan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Obando is nu in balbezit. Pasillas rent richting de bal. Obando onderschept slim de pass. Obando geeft een hoge lob. Tena probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Degollada met de inworp. Obando rent richting de bal. Obando haalt uit met een fantastische trap. Galindo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hernandez speelt de bal door. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando met een sublieme pass. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Saenz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón met de inworp. Machón is nu in balbezit. Machón draait met de bal, schiet en ... Duran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Calderón rent richting de bal. Machón bereikt de bal nog maar net als eerste. Machón probeert naar een medespeler te passen. Randez is nu in balbezit. Randez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Archi Rayos 67%, Tenebrosos Chaparros 33%.
Archi Rayos - Tenebrosos Chaparros 0:1

70e minuut.
Pasillas is nu in balbezit. Pasillas geeft de bal voor. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Randez verovert de bal door een tackle van achteren. Randez haalt uit met een fantastische trap. Duran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Eaton is nu in balbezit. Degollada onderschept slim de pass. Degollada speelt de bal door. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Archi Rayos - Tenebrosos Chaparros 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Archi Rayos 53%, Tenebrosos Chaparros 47%.
Archi Rayos - Tenebrosos Chaparros 0:2