Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mono Bolos Patzun United
Normal Tactiek koemancito
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 33
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Kamionek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valderrama komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Valderrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echenagusia geeft een lange en hoge pass. Hansson kopt de bal weg. Wałaszek geeft een lange en hoge pass. Hansson krijgt zijn hoofd ertegen. Zamarripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hansson rent richting de bal. Hansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Patzun United 0:1

15e minuut.
Garibay is nu in balbezit. Garibay passt de bal in één keer door. Echenagusia speelt de bal door. Garibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibay geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Garibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibay met een sublieme pass. Arevalo met een sublieme pass. Hansson rent richting de bal. Hansson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zamarripa met een harde bal richting middenveld. Garibay rent richting de bal. Garibay speelt de bal door. Hansson is nu in balbezit. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Valderrama heeft problemen om de bal te vangen. Wałaszek met een sublieme pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo onderschept slim de pass. Arevalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hansson is nu in balbezit. Hansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Patzun United 0:2

29e minuut.
Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Arconada bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama speelt de bal door. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arevalo onderschept slim de pass. Arevalo passt de bal zonder na te denken. Hansson rent richting de bal. Hansson draait met de bal, schiet en ... Zamarripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Patzun United 0:3

35e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera geeft een hoge lob. Quadros is nu in balbezit. Quadros schiet op doel. Walczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ubiera speelt de bal door. Arevalo met een sublieme pass. Hansson rent richting de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap. Andrade probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Łydkowski probeert naar een medespeler te passen. Arevalo is nu in balbezit. Arevalo speelt de bal door. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mono Bolos 72%, Patzun United 28%.
Mono Bolos - Patzun United 0:3

51e minuut.
Zamarripa trapt de bal weg van het doel. Echenagusia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenagusia speelt de bal door. Arevalo is nu in balbezit. Arevalo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Baldé geeft een hoge lob. Garibay rent richting de bal. Garibay met een sublieme pass. Hansson rent richting de bal. Hansson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Arconada geeft de bal voor. Inworp. Chiner met de inworp. Corroto is nu in balbezit. Corroto geeft een hoge lob. Walczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Klungelig pakt Wałaszek de bal. Wałaszek passt de bal met de wreef. Hansson rent richting de bal. Hansson schiet op doel. Zamarripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Patzun United 0:4

65e minuut.
Arevalo is nu in balbezit. Arevalo passt de bal zonder na te denken. Hansson is nu in balbezit. Hansson haalt uit met een fantastische trap. Zamarripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Patzun United 0:5

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garibay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arevalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo geeft een lange en hoge pass. Zamarripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Patzun United 0:6

67e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arevalo passt de bal met de wreef. Hansson rent richting de bal. Hansson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arevalo met een snelle inworp. Garibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibay geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Arevalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo geeft een hoge lob. Chiner heeft problemen om de bal te vangen. Hansson is nu in balbezit. Hansson haalt uit met een fantastische trap. Zamarripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Hansson rent richting de bal. Hansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Patzun United 0:7

80e minuut.
Chiner geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Quadros. Goede buitenspelval van de verdediging. Echenagusia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Patzun United 0:8

82e minuut.
Valderrama met de inworp. Echenagusia rent richting de bal. Echenagusia speelt de bal door. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Valderrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echenagusia is nu in balbezit. Chiner rent richting de bal. Echenagusia rent richting de bal. Echenagusia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Echenagusia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenagusia passt de bal in één keer door. Hansson controleert de bal met de borst. Hansson draait met de bal, schiet en ... Zamarripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Patzun United 0:9

89e minuut.
Klungelig pakt Paredes de bal. Arevalo is nu in balbezit. Arevalo passt de bal in één keer door. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mono Bolos 82%, Patzun United 18%.
Mono Bolos - Patzun United 0:9