Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millonarios Monos Juventud Chocolatera
Normal Tactiek Cruyff
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 24
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Madaleno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuenca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubillo. Cuenca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cuenca kan niet meer verder spelen. Zago komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Cadena kan de bal niet met de borst controleren. Matador speelt de bal door. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iguereta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Cadena de bal. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena rent richting de bal. Việt Khôi onderschept slim de pass. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap. Ponciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millonarios Monos - Juventud Chocolatera 0:1

42e minuut.
Obert passt de bal zonder na te denken. Madaleno geeft een lange en hoge pass. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millonarios Monos - Juventud Chocolatera 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millonarios Monos 52%, Juventud Chocolatera 48%.
Millonarios Monos - Juventud Chocolatera 0:2

51e minuut.
Zago rent richting de bal. Cubillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Việt Khôi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Millonarios Monos - Juventud Chocolatera 0:3

60e minuut.
Cubillo geeft een hoge lob. Daar is Matador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matador passt de bal in één keer door. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Obert de bal onder controle te krijgen. Matador bereikt de bal nog maar net als eerste. Matador passt de bal met de wreef. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Iguereta bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Galan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millonarios Monos - Juventud Chocolatera 0:4

86e minuut.
Cadena passt de bal met de wreef. Poonachai bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redondo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millonarios Monos 68%, Juventud Chocolatera 32%.
Millonarios Monos - Juventud Chocolatera 0:4