Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucios Macheteros Vini Team
Normal Tactiek Vini 532 Wing
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Corchete geeft een hoge lob. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros passt de bal in één keer door. Coscojuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Monachos kopt de bal weg. Jakimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Villagrán rent richting de bal. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Corchete trapt de bal weg van het doel. Jakimowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernandez. Hernandez krijgt een gele kaart. Jakimowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Monachos met een snel genomen vrije trap. Coscojuela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Stefański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefański geeft een lange en hoge pass. Daar is Corchete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Corchete geeft een lange en hoge pass. Stefański kopt de bal weg. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel. Hernandez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:1

15e minuut.
Rojas controleert de bal met de borst. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela passt de bal in één keer door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:2

17e minuut.
Monachos speelt de bal door. Daar is Quadros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadros passt de bal met de wreef. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela schiet op doel. Espada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Quadros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Jakimowicz de bal. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:3

19e minuut.
Jakimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Monachos onderschept slim de pass. Monachos geeft een lange en hoge pass. Coscojuela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Stefański met de inworp. Monachos met een sublieme pass. Klungelig pakt Coscojuela de bal. Coscojuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez speelt de bal door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros onderschept slim de pass. Quadros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Espada met een sublieme pass. Monachos kopt de bal weg. Corchete heeft problemen om de bal te vangen. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela draait met de bal, schiet en ... Espada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Igor kopt de bal weg. Monachos met een sublieme pass. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:4

35e minuut.
Monachos rent richting de bal. Monachos passt de bal in één keer door. Coscojuela is nu in balbezit. Daar is Quadros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadros geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Monachos speelt de bal door. Quadros rent richting de bal. Quadros geeft de bal voor. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jakimowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quadros de bal. Quadros speelt de bal door. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Quadros probeert naar een medespeler te passen. Coscojuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchete legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corchete krijgt een gele kaart. Coscojuela raakt geblesseerd tijdens het duel. Jakimowicz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

44e minuut.
Villagrán geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Proença de bal onder controle te krijgen. Stefański geeft een hoge lob. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Macheteros 80%, Vini Team 20%.
Sucios Macheteros - Vini Team 0:4

48e minuut.
Coscojuela is nu in balbezit. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. Villagrán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:5

52e minuut.
Quadros met de inworp. Coscojuela rent richting de bal. Corchete legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coscojuela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakimowicz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:6

55e minuut.
Inworp. Camalov komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Coscojuela haalt uit met een fantastische trap. Daar is Jakimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monachos met een sublieme pass. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela haalt uit met een fantastische trap. Espada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Espada niet meer kan verder spelen. Ayude komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Monachos verovert de bal door een tackle van achteren. Monachos speelt de bal door. Coscojuela rent richting de bal. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:7

68e minuut.
Jedlik komt het veld opgelopen. Aydemir komt het veld opgelopen. Ambroziak komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stefański met een snelle inworp. Daar is Monachos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monachos passt de bal in één keer door. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Herczeg komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. Ambroziak kopt de bal weg. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Herczeg is nu in balbezit. Herczeg probeert naar een medespeler te passen. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:8

77e minuut.
Stefański geeft de bal voor. Daar is Villagrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadros is nu in balbezit. Quadros draait met de bal, schiet en ... Ayude maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:9

79e minuut.
Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ambroziak de bal. Quadros rent richting de bal. Quadros schiet op doel. Ayude verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ayude met een harde bal richting middenveld. Herczeg kopt de bal weg. Quadros rent richting de bal. Quadros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Quadros rent richting de bal. Quadros passt de bal in één keer door. Stefański rent richting de bal. Stefański geeft een hoge lob. Ambroziak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:10

84e minuut.
Cordon rent richting de bal. Cordon passt de bal met de wreef. Rojas is nu in balbezit. Ambroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroziak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Igor rent richting de bal. Stefański verovert de bal door een tackle van achteren. Stefański geeft een hoge lob. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:11

90e minuut.
Daar is Ambroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambroziak speelt de bal door. Quadros is nu in balbezit. Quadros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - Vini Team 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Macheteros 78%, Vini Team 22%.
Sucios Macheteros - Vini Team 0:12