Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Venados Rayo Zona 5
Normal Tactiek Messengers
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 44.8
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Cubero onderschept slim de pass. Chacon is nu in balbezit. Cienfuegos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero onderschept slim de pass. Cubero draait met de bal, schiet en ... Machón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fagoaga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:1

5e minuut.
Fagoaga probeert naar een medespeler te passen. Cubero rent richting de bal. Cubero passt de bal met de wreef. Chacon rent richting de bal. Chacon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:2

6e minuut.
Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoaga is nu in balbezit. Cubero onderschept slim de pass. Cubero heeft problemen om de bal te vangen. Cubero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero rent richting de bal. Cubero schiet op doel. Machón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:3

7e minuut.
Chacon speelt de bal door. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero draait met de bal, schiet en ... Maltez kan de bal niet met de borst controleren. Maltez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Escrihuela de bal. Chacon is nu in balbezit. Chacon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:4

10e minuut.
Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltez passt de bal met de wreef. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:5

12e minuut.
Maltez rent richting de bal. Maltez speelt de bal door. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero draait met de bal, schiet en ... Machón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rebollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo geeft een lange en hoge pass. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:6

21e minuut.
Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero is nu in balbezit. Fagoaga rent richting de bal. Cubero onderschept slim de pass. Cubero schiet op doel. Machón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Maltez controleert de bal met de borst. Rebollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo passt de bal zonder na te denken. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel. Machón bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:7

26e minuut.
Escrihuela geeft de bal voor. Cubero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iguereta. Iguereta krijgt een gele kaart. Cubero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cubero met een snel genomen vrije trap. Escrihuela kopt de bal weg. Maltez is nu in balbezit. Maltez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chacon met een sublieme pass. Klungelig pakt Escrihuela de bal. Cubero rent richting de bal. Cubero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:8

32e minuut.
Rebollo geeft een lange en hoge pass. Sheringham geeft een hoge lob. Cubero is nu in balbezit. Cubero geeft een hoge lob. Maltez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:9

34e minuut.
Maltez rent richting de bal. Rebollo rent richting de bal. Rebollo geeft een hoge lob. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:10

36e minuut.
Escrihuela geeft een hoge lob. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz passt de bal met de wreef. Cubero is nu in balbezit. Cubero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Maltez is nu in balbezit. Maltez speelt de bal door. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon is nu in balbezit. Chacon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:11

41e minuut.
Sheringham is nu in balbezit. Sheringham passt de bal in één keer door. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Cubero probeert de bal met de borst te controleren. Cubero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Venados 74%, Rayo Zona 5 26%.
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:12

49e minuut.
Doeltrap. Machón met een harde bal richting middenveld. Sheringham kopt de bal weg. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ... Machón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:13

51e minuut.
Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Sheringham rent richting de bal. Sheringham passt de bal zonder na te denken. Cubero rent richting de bal. Cubero schiet op doel. Machón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cubero kopt de bal weg. Klungelig pakt Chacon de bal. Chacon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sheringham de bal onder controle te krijgen. Machón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:14

53e minuut.
Parra speelt de bal door. Klungelig pakt Font de bal. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero schiet op doel. Machón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Escrihuela probeert de bal aan de voet te houden. Sheringham geeft een lange en hoge pass. Maltez is nu in balbezit. Maltez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fagoaga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:15

58e minuut.
Cubero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Font is nu in balbezit. Chacon verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz geeft een lange en hoge pass. Cubero maakt een snoekduik en kopt de bal. Machón bokst de bal weg.

60e minuut.
Cubero probeert naar een medespeler te passen. Ruiz met een sublieme pass. Sheringham speelt de bal door. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:16

61e minuut.
Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos geeft een lange en hoge pass. Cortez kopt de bal weg. Maltez rent richting de bal. Maltez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Rebollo rent richting de bal. Rebollo probeert naar een medespeler te passen. Chacon rent richting de bal. Chacon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cubero geeft de bal voor. Maltez kopt de bal weg. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero onderschept slim de pass. Cubero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cubero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Corcos begaat een overtreding. Corcos krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Machón trapt de bal weg. Ruiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Escrihuela de bal. Cubero is nu in balbezit. Cubero draait met de bal, schiet en ... Machón bokst de bal weg. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero passt de bal met de wreef. Daar is Maltez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltez draait met de bal, schiet en ... Machón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:17

72e minuut.
Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoaga rent richting de bal. Maltez onderschept slim de pass. Maltez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:18

79e minuut.
Sheringham geeft een lange en hoge pass. Fagoaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:19

80e minuut.
Font probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maltez rent richting de bal. Maltez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:20

82e minuut.
Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham rent richting de bal. Sheringham geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cubero de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:21

84e minuut.
Cubero met een snelle inworp. Chacon is nu in balbezit. Chacon passt de bal zonder na te denken. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:22

87e minuut.
Sheringham met een snelle inworp. Chacon kan de bal niet met de borst controleren. Chacon geeft een lange en hoge pass. Maltez is nu in balbezit. Maltez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:23

87e minuut.
Parra probeert naar een medespeler te passen. Font rent richting de bal. Font passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Cubero de bal onder controle te krijgen. Cubero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:24

90e minuut.
Echeberri geeft een hoge lob. Daar is Cubero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubero passt de bal zonder na te denken. Maltez heeft problemen om de bal te vangen. Maltez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Venados 81%, Rayo Zona 5 19%.
Peligrosos Venados - Rayo Zona 5 0:24