Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infames Perros Quesada FC
Normal Tactiek 253
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 46.1
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen solid
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Naranjo is nu in balbezit. Naranjo met een sublieme pass. Castro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Vadia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Perros - Quesada FC 0:1

9e minuut.
Inworp. Cardona met een snelle inworp. Klungelig pakt Burkan de bal. Burkan geeft een lange en hoge pass. Celada krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Celada is nu in balbezit. Celada geeft een lange en hoge pass. Burkan probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Castro geeft een hoge lob. Burkan probeert naar een medespeler te passen. Melgar heeft problemen om de bal te vangen. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carrizo speelt de bal door. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Castro is nu in balbezit. Castro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas rent richting de bal. Celada verovert de bal door een tackle van achteren. Celada haalt uit met een fantastische trap. Vadia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona passt de bal zonder na te denken. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Vadia bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro is nu in balbezit. Castillo rent richting de bal. Castillo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Burkan is nu in balbezit. Burkan passt de bal zonder na te denken. Celada probeert de bal aan de voet te houden. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Vadia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Perros - Quesada FC 0:2

37e minuut.
Cardona speelt de bal door. Castellanos is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. Castillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Navas kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal in één keer door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Vadia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castro is nu in balbezit. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Perros - Quesada FC 0:3

40e minuut.
Paez rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Vadia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castillo is nu in balbezit. Castellanos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Melgar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Perros - Quesada FC 0:4

41e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Perros 88%, Quesada FC 12%.
Infames Perros - Quesada FC 0:4

46e minuut.
Tarasevich geeft een hoge lob. Navas kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Perros - Quesada FC 0:5

48e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een lange en hoge pass. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Naranjo passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal in één keer door. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo draait met de bal, schiet en ... Vadia bokst de bal weg. Celada rent richting de bal. Celada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Perros - Quesada FC 0:6

53e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra passt de bal met de wreef. Navas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo draait met de bal, schiet en ... Vadia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Diego de bal. Naranjo onderschept slim de pass. Naranjo speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Castro met de inworp. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Vadia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Cardona is nu in balbezit. Cardona geeft een hoge lob. Naranjo is nu in balbezit. Celada rent richting de bal. Celada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castellanos rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro geeft de bal voor. Daar is Castellanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Vadia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Celada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Perros - Quesada FC 0:7

60e minuut.
Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marotta speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Vadia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Perros - Quesada FC 0:8

65e minuut.
Daar is Castellanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castro neemt de hoekschop. Celada is nu in balbezit. Celada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Celada is nu in balbezit. Celada schiet op doel. Navas probeert de bal aan de voet te houden. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar speelt de bal door. Celada rent richting de bal. Celada schiet op doel. Vadia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Marotta is nu in balbezit. Marotta speelt de bal door. Cardona speelt de bal door. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Melgar rent richting de bal. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo speelt de bal door. Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo schiet op doel. Vadia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez passt de bal zonder na te denken. Cardona met een sublieme pass. Melgar is nu in balbezit. Melgar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Castellanos geeft de bal voor. Inworp. Castro met de inworp. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Arias rent richting de bal. Arias geeft de bal voor. Castro speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vadia trapt de bal weg van het doel. Guevara kopt de bal weg. Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Perros 94%, Quesada FC 6%.
Infames Perros - Quesada FC 0:8