Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apestosos Tomaditos CF
Normal Tactiek rmder
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Almada rent richting de bal. Jacobo verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobo passt de bal met de wreef. José García rent richting de bal. José García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
José García rent richting de bal. José García met een sublieme pass. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel. Mora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:1

15e minuut.
Płonka geeft een lange en hoge pass. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. José García rent richting de bal. José García schiet op doel. Mora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:2

18e minuut.
Płonka is nu in balbezit. Płonka geeft een hoge lob. Kouvas speelt de bal door. José García rent richting de bal. José García draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:3

19e minuut.
Canseco speelt de bal door. Almada heeft problemen om de bal te vangen. José García verovert de bal door een tackle van achteren. José García draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Elias geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naves met een snelle inworp. Maradona geeft de bal voor. Klungelig pakt Salome de bal. Mora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Almada kopt de bal weg. Naves geeft de bal voor. Jacobo probeert de bal met de borst te controleren. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García draait met de bal, schiet en ... Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jacobo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves onderschept slim de pass. Naves passt de bal zonder na te denken. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Maradona rent richting de bal. Maradona probeert naar een medespeler te passen. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:4

29e minuut.
Mora trapt de bal weg van het doel. Naves kopt de bal weg. Daar is José García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kouvas onderschept slim de pass. Kouvas geeft een lange en hoge pass. José García is nu in balbezit. José García draait met de bal, schiet en ... Mora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:5

36e minuut.
Naves geeft de bal voor. Jacobo maakt een snoekduik en kopt de bal. Chapar heeft problemen om de bal te vangen. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:6

37e minuut.
José García verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona rent richting de bal. Maradona passt de bal met de wreef. José García is nu in balbezit. José García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Naves geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salome de bal. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salome de bal onder controle te krijgen. Mora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Naves onderschept slim de pass. Naves passt de bal met de wreef. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. Mora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:7

43e minuut.
Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves onderschept slim de pass. Naves passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt José García de bal. José García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:8

45e minuut.
Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouvas verovert de bal door een tackle van achteren. Kouvas speelt de bal door. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apestosos Tomaditos 74%, CF 26%.
Apestosos Tomaditos - CF 0:9

48e minuut.
Kouvas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jacobo de bal. Ubińa rent richting de bal. Jacobo onderschept slim de pass. Jacobo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chapar heeft problemen om de bal te vangen. José García is nu in balbezit. Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:10

51e minuut.
Galicia rent richting de bal. Maradona onderschept slim de pass. Maradona geeft de bal voor. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:11

54e minuut.
Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo speelt de bal door. José García rent richting de bal. José García draait met de bal, schiet en ... Mora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:12

55e minuut.
Maradona is nu in balbezit. Jacobo rent richting de bal. Jacobo schiet op doel. José García probeert de bal aan de voet te houden. Mora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:13

59e minuut.
Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves onderschept slim de pass. Maradona probeert naar een medespeler te passen. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. Mora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Salome bereikt de bal nog maar net als eerste. José García onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:14

65e minuut.
Naves rent richting de bal. Naves passt de bal zonder na te denken. José García is nu in balbezit. José García haalt uit met een fantastische trap. Mora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kouvas passt de bal zonder na te denken. Jacobo rent richting de bal. Jacobo passt de bal zonder na te denken. José García is nu in balbezit. José García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:15

70e minuut.
José García met een sublieme pass. Klungelig pakt Jacobo de bal. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García schiet op doel. Mora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:16

71e minuut.
Naves speelt de bal door. Jacobo heeft problemen om de bal te vangen. Echevarri rent richting de bal. Jacobo verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Echevarri met een harde bal richting middenveld. Maradona kopt de bal weg. Salome heeft problemen om de bal te vangen. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:17

74e minuut.
Kouvas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves geeft een hoge lob. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:18

77e minuut.
Bagowski geeft de bal voor. Jacobo kopt de bal weg. Salome bereikt de bal nog maar net als eerste. José García onderschept slim de pass. José García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:19

79e minuut.
Jacobo verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobo passt de bal zonder na te denken. José García is nu in balbezit. José García haalt uit met een fantastische trap. Mora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
José García passt de bal zonder na te denken. Naves rent richting de bal. Naves passt de bal in één keer door. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García draait met de bal, schiet en ... Mora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Salome de bal. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García draait met de bal, schiet en ... Mora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:20

82e minuut.
Daar is Canseco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. José García is nu in balbezit. José García draait met de bal, schiet en ... Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chapar kopt de bal weg. Kouvas is nu in balbezit. Kouvas passt de bal met de wreef. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:21

85e minuut.
Chaparro geeft de bal voor. Naves is nu in balbezit. Naves geeft een lange en hoge pass. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:22

89e minuut.
Kouvas heeft problemen om de bal te vangen. Naves rent richting de bal. Naves passt de bal met de wreef. José García rent richting de bal. José García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - CF 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apestosos Tomaditos 73%, CF 27%.
Apestosos Tomaditos - CF 0:23