Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Jojo Kwooma SKT Telecom T1
Normal Tactiek 433
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Soo-Tae met de inworp. Hayuon geeft een lange en hoge pass. Dae-Hyun probeert de bal met de borst te controleren. Lee-Joon geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Yong krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheng-Tea rent richting de bal. Yong-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:1

13e minuut.
Ling-Song met een sublieme pass. Lee-Joon speelt de bal door. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap. Chan-Do probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:2

20e minuut.
Cheng-Tea verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Tea passt de bal met de wreef. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong schiet op doel. Chan-Do werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:3

29e minuut.
Cheng-Tea probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ... Lee-Joon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:4

30e minuut.
Yang-Park passt de bal met de wreef. Hayuon rent richting de bal. Hayuon speelt de bal door. Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Joon-Lee geeft een lange en hoge pass. Daar is Lee-Joon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Joon geeft de bal voor. Hayuon geeft een hoge lob. Cheng-Tea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hayuon geeft de bal voor. Cheng-Tea kopt de bal weg. Daar is Kwoon-Yong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap. Chan-Do probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:5

42e minuut.
Klungelig pakt Yang-Park de bal. Hayuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuon passt de bal in één keer door. Cheng-Tea is nu in balbezit. Cheng-Tea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Kwooma 78%, SKT Telecom T1 22%.
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:5

47e minuut.
Yang-Park rent richting de bal. Yang-Park passt de bal met de wreef. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ... Chan-Do probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:6

54e minuut.
Dae-Hyun is nu in balbezit. Dae-Hyun geeft een lange en hoge pass. Hanata met een sublieme pass. Daar is Cheng-Tea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Li-Lee rent richting de bal. Li-Lee probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:7

60e minuut.
Soo-Tae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Lee geeft een lange en hoge pass. Ling-Song geeft een hoge lob. Kwoon-Yong kopt de bal weg. Chan-Do kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ling-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Young passt de bal in één keer door. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Kwoon-Yong de bal onder controle te krijgen. Joon-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Lee passt de bal met de wreef. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Chang is nu in balbezit. Joon-Lee onderschept slim de pass. Joon-Lee geeft een lange en hoge pass. Chan-Do verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:8

83e minuut.
Lee-Joon passt de bal in één keer door. Hayuon rent richting de bal. Hayuon passt de bal zonder na te denken. Cheng-Tea is nu in balbezit. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Joon-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon met een sublieme pass. Cheng-Tea is nu in balbezit. Cheng-Tea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:9

90e minuut.
Lee-Joon kopt de bal weg. Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Kwooma 76%, SKT Telecom T1 24%.
96.Jojo Kwooma - SKT Telecom T1 0:9