Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kepez Gence Drago Magia SC
Normal Tactiek Angel`s Wings LR
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Başar passt de bal met de wreef. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zülfüqarov heeft problemen om de bal te vangen. Zülfüqarov passt de bal met de wreef. Pieronek controleert de bal met de borst. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kopczyński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Könyves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindra begaat een overtreding. Fekhma raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fekhma kan niet meer verder spelen. Ağayarzadə komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Bakalarz kopt de bal weg. Inworp. Könyves met een snelle inworp. Cardoso geeft een hoge lob. Pieronek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Szczerski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso geeft een lange en hoge pass. Pieronek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Drago Magia SC 1:0

35e minuut.
Gallardo Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Başar probeert naar een medespeler te passen. Cardoso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Apreotesei trapt de bal weg van het doel. Başar kopt de bal weg. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Jindra speelt de bal door. Oxford bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağayarzadə schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ağayarzadə moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ağayarzadə schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Oxford raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oxford kan niet meer verder spelen. Małocha komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Lascu is nu in balbezit. Pieronek onderschept slim de pass. Daar is Pieronek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieronek draait met de bal, schiet en ... Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Drago Magia SC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kepez Gence 38%, Drago Magia SC 62%.
Kepez Gence - Drago Magia SC 2:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bánkuti komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Stancu kopt de bal weg. Başar rent richting de bal. Başar passt de bal in één keer door. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Łoskot is nu in balbezit. Małocha onderschept slim de pass. Małocha passt de bal in één keer door. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Rodríguez bokst de bal weg.

58e minuut.
Bakalarz passt de bal zonder na te denken. Łoskot onderschept slim de pass. Brzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuping onderschept slim de pass. Zuping draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Gallardo Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo Martínez geeft de bal voor. Inworp. Bánkuti met een snelle inworp. Szczerski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Jindra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jindra geeft een lange en hoge pass. Brzeski heeft problemen om de bal te vangen. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kepez Gence 50%, Drago Magia SC 50%.
Kepez Gence - Drago Magia SC 2:0