Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Şahlar FK HUN
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Wacławik passt de bal zonder na te denken. Kwidziński rent richting de bal. İbrahimov rent richting de bal. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lətifov rent richting de bal. Roonеy rent richting de bal. Roonеy geeft de bal voor. Wacławik kan de bal niet met de borst controleren. Wacławik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - FK HUN 0:1

14e minuut.
Zurbriggen is nu in balbezit. Zurbriggen geeft de bal voor. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osmanov heeft problemen om de bal te vangen. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lətifov heeft problemen om de bal te vangen. Wacławik rent richting de bal. Wacławik geeft een hoge lob. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - FK HUN 0:2

30e minuut.
Wacławik geeft een lange en hoge pass. Amiloğlu speelt de bal door. Əlibabayev speelt de bal door. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
İbrahimov met een sublieme pass. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński passt de bal in één keer door. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
İbrahimov onderschept slim de pass. García Conde is nu in balbezit. García Conde passt de bal in één keer door. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zurbriggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbriggen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Şahlar 57%, FK HUN 43%.
FK Şahlar - FK HUN 0:2

59e minuut.
İbrahimov geeft de bal voor. Daar is Wacławik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik onderschept slim de pass. Wacławik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kwidziński kopt de bal weg. Osmanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wacławik rent richting de bal. Wacławik schiet op doel. Cahangirzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - FK HUN 0:3

75e minuut.
Bəxtiyarov is nu in balbezit. Roonеy onderschept slim de pass. Roonеy speelt de bal door. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński passt de bal zonder na te denken. Novruzov controleert de bal met de borst. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zurbriggen passt de bal met de wreef. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wacławik de bal. Wacławik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - FK HUN 0:4

84e minuut.
García Conde speelt de bal door. Kwidziński is nu in balbezit. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - FK HUN 0:5

86e minuut.
Kwidziński passt de bal zonder na te denken. Wacławik rent richting de bal. Wacławik passt de bal zonder na te denken. Daar is İbrahimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İbrahimov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - FK HUN 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Şahlar 78%, FK HUN 22%.
FK Şahlar - FK HUN 0:6