Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karlo FC Arsenal F.K.
Normal Tactiek sabeer
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 34.9
poor Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Daar is Hüseynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarzadə geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabirzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramilov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ramilov controleert de bal met de borst. Mustafayev verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafayev speelt de bal door. Tanrıverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Eldarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Nəsirli rent richting de bal. Tanrıverdiyev onderschept slim de pass. Abışov rent richting de bal. Abışov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karlo FC - Arsenal F.K. 0:1

23e minuut.
Şeyxzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev onderschept slim de pass. Qazıyev geeft de bal voor. Abışov rent richting de bal. Abışov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ramilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev rent richting de bal. Ramilov speelt de bal door. Abışov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abışov geeft de bal voor. Eldarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Səfərov geeft een hoge lob. Qafarlı heeft problemen om de bal te vangen. Abışov is nu in balbezit. Abışov schiet op doel. Eldarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlo FC - Arsenal F.K. 0:2

32e minuut.
Klungelig pakt Mustafayev de bal. Rəsullu probeert naar een medespeler te passen. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Abışov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abışov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cabirzadə is nu in balbezit. Hüseynov onderschept slim de pass. Tanrıverdiyev onderschept slim de pass. Tanrıverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Abışov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlo FC - Arsenal F.K. 0:3

43e minuut.
Səfərov speelt de bal door. Abışov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abışov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tanrıverdiyev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Eldarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlo FC - Arsenal F.K. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karlo FC 59%, Arsenal F.K. 41%.
Karlo FC - Arsenal F.K. 0:4

47e minuut.
Abışov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abışov passt de bal met de wreef. Tanrıverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Eldarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlo FC - Arsenal F.K. 0:5

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eldarov trapt de bal weg van het doel. Mustafayev kopt de bal weg. Abışov heeft problemen om de bal te vangen. Abışov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Şeyxzadə speelt de bal door. Hüseynov probeert naar een medespeler te passen. Rəsullu is nu in balbezit. Rəsullu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ramilov rent richting de bal. Ramilov passt de bal met de wreef. Məmmədbəyov geeft een lange en hoge pass. Abışov krijgt zijn hoofd ertegen. Eldarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karlo FC 70%, Arsenal F.K. 30%.
Karlo FC - Arsenal F.K. 0:5