Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomativ Xaçmaz Vedi FC
Normal Tactiek Deep
44% Balbezit 56%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.5 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canales met de inworp. Əkbərov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Talıbov is nu in balbezit. Talıbov speelt de bal door. Şərifoğlu is nu in balbezit. Reynolds onderschept slim de pass. Reynolds draait met de bal, schiet en ... Xanov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədquluzadə met de inworp. Əkbərov met een sublieme pass. Daar is Reynolds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynolds draait met de bal, schiet en ... Xanov bokst de bal weg. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:2

8e minuut.
Cəfərov passt de bal zonder na te denken. Bədirxanov is nu in balbezit. Habilsoy onderschept slim de pass. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:3

11e minuut.
Klungelig pakt Reynolds de bal. Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov passt de bal met de wreef. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu is nu in balbezit. Reynolds onderschept slim de pass. Reynolds draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Səidov met een sublieme pass. Fətəliyev probeert naar een medespeler te passen. Xəlilov is nu in balbezit. Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy passt de bal in één keer door. Xanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Əkbərov geeft een lange en hoge pass. Mirzəyev probeert de bal met de borst te controleren. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:4

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canales met een snelle inworp. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov geeft de bal voor. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Xanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bəkirzadə is nu in balbezit. Məmmədquluzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bəkirzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Məmmədquluzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əkbərov met een snel genomen vrije trap. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Xanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:5

31e minuut.
Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds geeft een hoge lob. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. Xanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mirzəyev rent richting de bal. Mirzəyev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zakiroğlu de bal onder controle te krijgen. Reynolds rent richting de bal. Reynolds schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bədirxanov verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov onderschept slim de pass. Əkbərov met een sublieme pass. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:6

40e minuut.
Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales onderschept slim de pass. Canales passt de bal in één keer door. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Xanov trapt de bal weg. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reynolds de bal. Reynolds draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Buitenspel voor Reynolds. Goede buitenspelval van de verdediging. Şərifoğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fətəliyev kopt de bal weg. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Əkbərov passt de bal met de wreef. Cəfərov heeft problemen om de bal te vangen. Cəfərov passt de bal zonder na te denken. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds haalt uit met een fantastische trap. Xanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomativ Xaçmaz 92%, Vedi FC 8%.
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:6

47e minuut.
Inworp. Fətəliyev met een snelle inworp. Əkbərov geeft een hoge lob. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:7

48e minuut.
Cəfərov passt de bal in één keer door. Canales rent richting de bal. Canales geeft een lange en hoge pass. Habilsoy springt en kopt de bal. Xanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:8

50e minuut.
Səidov rent richting de bal. Səidov passt de bal zonder na te denken. Fətəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətəliyev geeft een hoge lob. Reynolds krijgt zijn hoofd ertegen. Xanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Şərifoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Xanov probeert naar een medespeler te passen. Fətəliyev geeft een hoge lob. Reynolds krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Səidov met een sublieme pass. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales passt de bal zonder na te denken. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. Xanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Reynolds haalt uit met een fantastische trap. Xanov speelt de bal door. Inworp. Fətəliyev met de inworp. Əkbərov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Şərifoğlu is nu in balbezit. Canales onderschept slim de pass. Reynolds rent richting de bal. Reynolds schiet op doel. Xanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:9

65e minuut.
Məmmədquluzadə rent richting de bal. Bəkirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Canales met een sublieme pass. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:10

69e minuut.
Xanov speelt de bal door. Fətəliyev kopt de bal weg. Habilsoy probeert naar een medespeler te passen. Reynolds heeft problemen om de bal te vangen. Reynolds haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:11

71e minuut.
Qayıbov is nu in balbezit. Əkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov met een sublieme pass. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds draait met de bal, schiet en ... Xanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Şərifoğlu met de inworp. Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Canales geeft een lange en hoge pass. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov met een sublieme pass. Zakiroğlu met een sublieme pass. Reynolds rent richting de bal. Reynolds haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Xəlilov trapt de bal weg. Fətəliyev kopt de bal weg. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Zakiroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Zakiroğlu kopt de bal weg. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales speelt de bal door. Reynolds rent richting de bal. Reynolds draait met de bal, schiet en ... Xanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:12

80e minuut.
Reynolds passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Canales de bal. Canales geeft een hoge lob. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:13

82e minuut.
Zakiroğlu geeft een hoge lob. Inworp. Fətəliyev met de inworp. Klungelig pakt Habilsoy de bal. Habilsoy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. Reynolds probeert naar een medespeler te passen. Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:14

86e minuut.
Əkbərov speelt de bal door. Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds geeft de bal voor. Habilsoy is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Səidov verovert de bal door een tackle van achteren. Səidov geeft de bal voor. Daar is Reynolds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy geeft de bal voor. Reynolds rent richting de bal. Reynolds schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomativ Xaçmaz 93%, Vedi FC 7%.
Lokomativ Xaçmaz - Vedi FC 0:14