Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koraoba FC Viləş PFK
4-3-3 El Tactiek 433
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 40.8
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Zəfəroğlu geeft een hoge lob. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İsmayılov. İsmayılov krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sacramento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacramento passt de bal met de wreef. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Viləş PFK 0:1

17e minuut.
İsmayılzadə geeft een lange en hoge pass. Daar is Tuấn Linh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poladzadə begaat een overtreding. Tuấn Linh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İsmayılzadə wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə geeft de bal voor. Daar is Tuấn Linh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronheiro rent richting de bal. Bronheiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is İsmayılzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Tofiqli zijn tegenspeler op de grond. İsmayılzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sacramento zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tuấn Linh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gumienny met een sublieme pass. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Viləş PFK 0:2

24e minuut.
İsmayılov heeft problemen om de bal te vangen. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Abdullayev geeft een hoge lob. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə geeft de bal voor. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Koroğlu is nu in balbezit. Koroğlu geeft een lange en hoge pass. Gumienny geeft de bal voor. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh schiet op doel. Yaqubov bokst de bal weg.

38e minuut.
İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel. Yaqubov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Viləş PFK 0:3

43e minuut.
Abdullayev geeft de bal voor. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Viləş PFK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koraoba FC 78%, Viləş PFK 22%.
Koraoba FC - Viləş PFK 0:4

47e minuut.
Bronheiro geeft een lange en hoge pass. Yaqubov speelt de bal door. İsmayılzadə probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
İsmayılov rent richting de bal. Gumienny onderschept slim de pass. Gumienny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bronheiro de bal. Bronheiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
İsmayılzadə geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh rent richting de bal. Bronheiro rent richting de bal. Bronheiro haalt uit met een fantastische trap. Yaqubov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gumienny kopt de bal weg. İsmayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh onderschept slim de pass. Tuấn Linh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Viləş PFK 0:5

64e minuut.
Gumienny is nu in balbezit. Gumienny passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh rent richting de bal. Bronheiro rent richting de bal. Bronheiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Yaqubov bokst de bal weg. Bronheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronheiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tofiqli is nu in balbezit. Rəsulzadə probeert naar een medespeler te passen. Poladzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh onderschept slim de pass. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Viləş PFK 0:6

67e minuut.
İsmayılzadə kopt de bal weg. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Yaqubov met een sublieme pass. Rəsulzadə kopt de bal weg. Gumienny probeert de bal met de borst te controleren. Gumienny geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny speelt de bal door. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh geeft de bal voor. Bronheiro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə passt de bal met de wreef. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh schiet op doel. Yaqubov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Viləş PFK 0:7

79e minuut.
İsmayılzadə verovert de bal door een tackle van achteren. İsmayılzadə geeft een hoge lob. Tuấn Linh rent richting de bal. Bronheiro rent richting de bal. Bronheiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Fərəcov geeft de bal voor. İbrahimli heeft problemen om de bal te vangen. Sacramento speelt de bal door. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Viləş PFK 0:8

85e minuut.
Sacramento speelt de bal door. Gumienny geeft een hoge lob. Bronheiro rent richting de bal. Bronheiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koraoba FC 85%, Viləş PFK 15%.
Koraoba FC - Viləş PFK 0:8