Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baku-91 UGUR-2017 FC
Baku-91 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.1 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Águila rent richting de bal. Águila passt de bal in één keer door. Raudhein bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudhein schiet op doel. Mierzwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - UGUR-2017 FC 0:1

9e minuut.
Montagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montagnani passt de bal in één keer door. Raudhein is nu in balbezit. Raudhein schiet op doel. Mierzwiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - UGUR-2017 FC 0:2

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiapkin met een snelle inworp. Tammleht geeft de bal voor. Raudhein springt en kopt de bal. Mierzwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - UGUR-2017 FC 0:3

23e minuut.
Sənani onderschept slim de pass. Águila rent richting de bal. Águila met een sublieme pass. Qarayev is nu in balbezit. Qarayev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mierzwiak trapt de bal weg van het doel. Pogoras kopt de bal weg. Qarayev is nu in balbezit. Tammleht bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammleht geeft een hoge lob. Mierzwiak bokst de bal weg.

36e minuut.
Raudhein rent richting de bal. Nərimanbəyov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raudhein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Águila kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mierzwiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - UGUR-2017 FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baku-91 68%, UGUR-2017 FC 32%.
Baku-91 - UGUR-2017 FC 0:4

47e minuut.
Talıb geeft een hoge lob. Águila met een sublieme pass. Raudhein bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudhein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - UGUR-2017 FC 0:5

50e minuut.
Inworp. Nəbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montagnani is nu in balbezit. Montagnani geeft een hoge lob. Qarayev springt en kopt de bal. Mierzwiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mesmari geeft een hoge lob. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov speelt de bal door. Vasifov rent richting de bal. Vasifov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nəbi is nu in balbezit. Montagnani geeft de bal voor. Novruzov kopt de bal weg. Raudhein rent richting de bal. Raudhein draait met de bal, schiet en ... Mierzwiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Doeltrap. Bradonjić trapt de bal weg van het doel. Qarayev kopt de bal weg. Raudhein is nu in balbezit. Raudhein draait met de bal, schiet en ... Mierzwiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Pogoras is nu in balbezit. Pogoras passt de bal zonder na te denken. Tammleht rent richting de bal. Tammleht geeft een hoge lob. Raudhein maakt een snoekduik en kopt de bal. Mierzwiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qarayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - UGUR-2017 FC 0:6

86e minuut.
Águila is nu in balbezit. Mesmari bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudhein onderschept slim de pass. Raudhein draait met de bal, schiet en ... Mierzwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baku-91 58%, UGUR-2017 FC 42%.
Baku-91 - UGUR-2017 FC 0:6